Studerande receptionist till Adeccos bemanningspool

Om jobbet

Det lackar mot jul och vi behöver bemanna upp våran bemanningspool med mer personal. Är du studerande och söker det perfekt extrajobbet att dryga ut studiekassan med? Då är det dig vi söker som Ambulerande Receptionist till vår bemanningspool på Adecco Outsourcing.

Om jobbet
Du kommer att arbeta receptionist/växeltelefonist och ingå i våran bemanningspool, vilket innebär att du kommer att bli upplärd hos flera av våra kundföretag för att sedan kunna täcka upp vid sjukdom/frånvaro och arbetstoppar. Hur din arbetsdag kommer att se ut beror på hos vilken kund du befinner dig. Din huvudsakliga arbetsuppgift som receptionist är att vara företagets ansikte utåt och visa besökare till rätta samt svara på frågor om företaget.

Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • posthantering
  • kontorsadministration
  • boka möteslokaler
  • svara på inkommande samtal och koppla dessa vidare till rätt person på företaget
Om dig
Detta är arbetet för dig som vill ha en framträdande roll där mångas ögon riktas mot dig, där din sociala kompetens och positiva inställning kommer att komma väl till pass! Ditt glada sätt, din flexibilitet och din prestigelöshet kommer att göra att du når framgång!

Viktigt för tjänsten är:
  • du har ett genuint intresse för service
  • trivs med att befinna dig i nya miljöer
  • tycker om att ha en varierad arbetsvecka där den ena dagen inte är den andra lik
  • är social samt har en glad och positiv inställning
Då tjänsten är en behovsanställning så är det ett krav att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som arbete eller studier.

Vi ser gärna du bor centralt i Stockholm så du lätt att ta dig till de olika uppdragen. Vi värnar om en långsiktig relation och ser därför att du gärna stannar hos oss minst 1år.

Om anställningen
Tjänsten som receptionist är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående.
Arbetstiderna varierar måndag-fredag 7-16 och 8-17.

Våra kunder finns runt om i Stockholm och är såväl större som mindre företag och de är verksamma inom många olika områden.
Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Timlön enligt avtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att få inbjudan till videointervju som du ombeds genomföra så snart som möjligt. De som går vidare efter videointervjun får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Caroline Gimmerborn caroline.gimmerborn@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Annons ID: 18736
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.