Studerande Receptionist/Telefonist till Söderort! - Extrajobb

Om jobbet

Söker du ett extrajobb vid sidan av dina studier och bor i Tumba alt. Södertälje med omnejd? Då har vi på Adecco Student uppdraget för dig som vill arbeta extra som Receptionist/Telefonist!

Om tjänsten
Som Receptionist/Telefonist har du en central roll i företaget. Den huvudsakliga uppgiften är att koppla vidare samtal till medarbetare i organisationen och välkomna besökare. I din roll kommer du dels sitta i växeln och dels bemanna receptionen med tillhörande receptionssysslor. Du kommer att ingå i en back-up pool där du själv ansvarar för bokning av arbetspass via en intern portal alt. att du blir kontaktad när behov uppstår. Öppettiderna i receptionen/växeln är vardagar mellan 06.45 - 17.30.

Om Dig
Du som har en mycket god kommunikativ förmåga och en hög känsla för service kommer att bli en värdefull medarbetare. Ditt engagemang, ditt driv samt din målmedveten gör att du lyckas i rollen som receptionist/telefonist ute hos vår kund. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha arbetat i reception och/eller växel tidigare och kan du dessutom Alcatel och hänvisningssystemet Tellus kommer du snabbt att komma in i rollen.

Vidare har du allmänna datakunskaper (Outlook, Excel, Word) och trivs med receptionsarbete så som boka bud, boka taxi samt lämna ut besökskort. Du vill arbeta några dagar i veckan och kan hoppa in med kort varsel samt även ta lite kortare pass på 1-2 timmar. För att arbeta som konsult bör du vara positiv, flexibel och kontaktskapande. Du har lätt att lära känna såväl nya rutiner som människor och får i gengäld en vardag som utvecklar och stimulerar dig.

Om Anställningen
Tjänsten som Receptionist/Telefonist är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Student.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande. Du får ett ramavtal i Adecco Student. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Om Ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Har du frågor angående registreringen av cv kan du kontakta Kandidatsupporten på 08-598 980 10 eller kandidatsupport@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Botkyrka
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.