Studerande receptionist på deltid till Nya Karolinska Solna

Om jobbet

Vill du jobba som receptionist på ett av Europas mest hållbara universitetssjukhus? Brinner du för att ge service i världsklass, är studerande och har möjlighet att jobba minst en dag i veckan utöver dina studier? Då är det här jobbet för dig! Vi använder oss av löpande urval så sök redan idag!

Information om uppdraget

Nya Karolinska Solna (NKS) är projektnamnet på det moderna universitetssjukhus invid Karolinska Universitetssjukhuset Solna. Projektet kommer att resultera i ett av världens mest hållbara universitetssjukhus där vården bedrivs integrerad med forskning och utbildning. Det nya sjukhuset har precis öppnat för patienter. Nybyggnationen kommer vara helt färdig 2018.

Coor Service Management har fått i uppdrag att drifta hela Nya Karolinska Solna ett projekt helt unikt i sitt slag. Därför söker vi dig som lockas av tanken av att få spela en viktig och avgörande roll för att ett av Sveriges främsta sjukhus ska fungera optimalt och ha rätt förutsättningar för att kunna utföra bästa möjliga vård.

Academic Work söker nu för Coor Service Management en receptionist på deltid som vill ge service i världsklass till besökare och patienter hos NKS och har möjlighet att jobba minst en dag i veckan.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Coor Service Management.

Arbetsuppgifter

Som receptionist kommer du att vara företagets ansikte utåt och leverera utmärkt service till besökare och gäster. En del av arbetet innebär att bemanna receptionen och välkomna besökare. Huvuduppgiften i ditt arbete kommer att vara att ta hand om patienter och anhöriga på bästa sätt.

Du kommer till exempel att:
  • Hälsa besökare välkomna och hänvisa dem till rätt plats
  • Ringa färdtjänst och taxi
  • Ta emot och hantera hittegods
Det här är en utmärkt chans för dig att få ett meriterande extrajobb på sidan av dina studier i ett av Europas modernaste sjukhus. Ditt arbete kommer att inledas med en kortare introduktion där dina ansvarsområden kommer att utökas efter tiden. Receptionen har öppet från 7-22 måndag-söndag alla dagar året om. Till en början så kommer arbetstiderna att vara förlagda på dagtid vardagar men kan komma att utökas till kvällar och helger.

Vi söker dig som

Vi söker dig är student med minst ett år kvar på dina studier och har möjlighet att arbeta minst en dag i veckan. Vi ser gärna att du har erfarenhet av service och har ett service minded förhållningssätt . Därtill är det viktigt att du har goda engelskakunskaper då det förekommer engelsktalande besökare.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som receptionist.

Som person är du öppen, positiv och gillar att bemöta människor. Eftersom du kommer att arbeta i en reception är det viktigt att du är ansvarstagande, hjälpsam och prestigelös då arbetsuppgifterna kan variera från högt till lågt. Då receptionen är belägen i ett sjukhus är det självfallet en förutsättning att du känner dig bekväm i en sådan miljö.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Flexibelt, minst en dag i veckan.
  • Placering: Nya Karolinska i Solna
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på skrivteammailen@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.