Studerande receptionist med intresse för sociala medier sökes till stort medieföretag!

Om jobbet

Vill du sprida energi till, inte sällan kända, besökare och interna kollegor? Drömmer du om att arbeta inom mediebranschen och vill ha ett roligt och serviceinriktat extrajobb som receptionist där kommunikation via sociala medier är en viktig del av rollen? Har du ett flexibelt schema i skolan som gör att du kan hoppa in och jobba med kort varsel, vilket är en förutsättning för tjänsten? Då är du den vi söker!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en receptionist som ser på tjänsten långsiktigt och kan jobba varierade tider med start omgående.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som receptionist kommer du arbeta både i huvudreceptionen samt jobba i receptionen på en av de interna avdelningarna. En viktig, spännande och stor del av rollen är att kommunicera via sociala medier där ett exempel kan vara att svara och hålla koll på inlägg på företagets Facebooksida som är en av Sveriges mest populära. Vissa pass jobbar du ensam men du har mestadels hjälp och sällskap av dina kollegor i samma position.

I början av din anställning kommer du att bokas in på flertalet upplärningspass för att få chans att sätta dig in i systemen och lära dig alla rutiner, för att sedan ha en trygg grund att stå på.

Du kommer till exempel att:
  • Svara i telefon och skriva in besökarna
  • Boka resor, hotell och transport för företagets anställda
  • Kommunicera via social medier
Vi söker dig som

Vi söker dig som är student, med flexibelt schema och kan hoppa in med kort varsel. Vi ser att du har minst ett och ett halvt år kvar av dina studier, gärna mer, då vi ser långsiktigt på uppdraget och vårt samarbete. Du har erfarenhet av att arbeta i reception/växel alternativt erfarenhet från servicebranschen sedan tidigare.

Som person är du positiv, snabblärd och tycker om att ta egna initiativ. Skinn på näsan är ett måste och du trivs med att arbeta i en händelserik miljö. Du har känsla för service då du kommer få hjälpa till med arbetsuppgifter av varierad karaktär. Det är också viktigt att du är duktig på att söka information och jobba självständigt under eget ansvar. Uppdraget kräver att du finns extra tillgänglig vid storhelger, som jul, nyår, påsk och midsommar.
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

63 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Vår kund är ett av Sveriges största företag inom mediebranschen och vill erbjuda sina kunder, användare och besökare service i världsklass. Detta är drömjobbet för dig som vill arbeta på en arbetsplats som är verksam inom media och i en roll där du får utlopp för din servicekänsla.