Studerande lagermedarbetare med truckkort till Martin&Servera

Om jobbet

Är du student och letar efter ett extrajobb som går att kombinera med skolan? Har du dessutom truckkort A1? Vår kund Martin & Servera söker nu ett antal lagermedarbetare som ska jobba eftermiddagar/kvällar 2-3 dagar i veckan under hösten. I februari flyttar verksamheten till Enköping och du har då möjlighet att fortsätta arbeta extra därefter. Låter det intressant? Vi går igenom ansökningarna löpande så sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Martin&Serveras räkning ett antal lagermedarbetare på deltid med start i början av november.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Martin & Serveras önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare kommer du att ingå i ett team som arbetar med den dagliga produktionen. Arbetet kommer bitvis vara fysiskt ansträngande då du kommer att sköta plock och hantering av livsmedel i olika förpackningar. Du kommer att köra plocktruck och ansvara för att leveranssäkerheten och kvaliteten på det arbete du utför motsvarar kundernas krav och förväntningar.

Företaget erbjuder en arbetsplats med god arbetsmiljö och gemenskap där det finns stora utvecklingsmöjligheter för den som visar framfötterna.

Vi söker dig som
  • Är student på universitet eller högskola
  • Har truckkort A1
  • Har möjlighet att arbeta 2-3 pass/vecka, gärna torsdagar och fredagar då behovet är som störst men även måndagar och tisdagar
Som person bör du vara uthållig och ha god fysik då arbetet kan vara både fysiskt tungt och kräva ett högt arbetstempo. Vidare ser vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten då det är av stor vikt att du lätt kan uppfatta de artikelbenämningar som man använder vid expedieringen samt uppvisar en stor säkerhet vid varuhanteringen. Slutligen är det även viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket, då kommunikationen på arbetsplatsen sker på svenska. Det är meriterande ifall du arbetat med livsmedel sedan tidigare, men inte ett krav.

Övrig information

START: Omgående

OMFATTNING: 2-3 pass/vecka, framförallt torsdagar och fredagar

PLATS: Årsta fram till februari, därefter flyttar lagerverksamheten till Enköping.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Extrajobb
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget

Martin & Servera är sedan 2012 en fusion mellan företagen Martin Olsson och Servera R&S. Företaget bedrivs sedan sent 1800-tal i familjeägd regim och har idag verksamhet över hela landet. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande ser man som en viktig del av verksamheten och strävar efter engagerade medarbetare inom alla områden som är i alla åldrar och representerar en bredd av olika kulturer. Martin & Servera har ungefär 2700 medarbetare och de flesta stannar länge inom företaget, något som man strävar efter och ser som ett gott betyg.