Studerande kundsupportmedarbetare till prisbelönt startupföretag

Om jobbet

Är du student och skulle beskriva dig själv som driven och ansvarstagande? Letar du efter en möjlighet att komma in i ett startup i ett tidigt skede redan under studietiden? Då har du chansen här! Som kundsupportmedarbetare hos BuildSafe kommer du att jobba nära kunderna och få möjlighet till att utecklas inom andra områden som exempelvis sälj och analys. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för BuildSafes räkning två kundsupportmedarbetare. BuildSafe är en snabbväxande startup som utvecklar en prisbelönt molntjänst för säkerhetsarbete i byggbranschen. I takt med att de växer ökar också behovet av utökad kundservice och support, och därav söker de nu två studenter som kan bemanna deras support. Tillsammans kommer ni att bemanna förmiddagar tisdag-torsdag mellan klockan 8-12, vilket innebär att du varannan vecka kommer att jobba 2 pass och den andra veckan 1 pass.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BuildSafes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos BuildSafe.

Arbetsuppgifter

Som supportmedarbetare kommer du att ha en bred roll. Du kommer dels att arbeta med att besvara inkommande frågor från BuildSafes kunder och användare, främst via deras chatt, men även arbeta med att förbättra företagets supportsida för att besvara vanligt förekommande frågor. Du kommer vidare även att göra marknadsanalyser och analyser över kundbeteende hos nuvarande kunder för att se hur BuildSafe kan hjälpa dem ytterligare.

Det här är en stor möjlighet för dig som vill komma in i ett startup i ett tidigt skede redan under studietiden. Du kommer att erbjudas stort utrymme och ansvar samt möjlighet att påverka både rollen och företaget, vilket kan leda till jobb inom andra områden. Förutsatt att samarbetet fungerar bra kan det efter dina studier finnas möjlighet till heltidsanställning direkt hos BuildSafe.

Vi söker dig som
  • Är student på högskola/universitet och har 1-1,5 år kvar av dina studier
  • Har ett flexibelt schema som möjliggör arbete under förmiddagar
  • Har tidigare erfarenhet av service
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Som person är du ambitiös, ansvarstagande och drivs av att skapa värde hos kunder. Du ser det som en självklarhet att sätta kunden i centrum och har god pedagogisk förmåga.

Övrig information
  • Start: 23/1
  • Omfattning: 1-2 förmiddagar/vecka
  • Placering: Sankt Eriksplan
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget

Buildsafe är en snabbväxande startup som utvecklar en prisbelönt molntjänst för säkerhetsarbete i byggbranschen. Kunderna hör till några av de största bygg- och fastighetsbolagen i Sverige och nyligen gjordes en expansion till Storbritannien. Det unga och energiska teamet består idag av 15 personer i både Stockholm och Moskva som brinner för att bygga ett globalt bolag som digitaliserar en av världens största branscher.