studerande inkassohandläggare till soundtrack your brand

Om jobbet

Studerar du ekonomi och vill få möjligheten att arbeta några dagar i veckan på ett spännande start-up företag? Här får du möjligheten att arbeta i en kreativ miljö tillsammans med ett gäng ambitiösa kollegor. Tycker du dessutom om musik kan det här vara jobbet för dig. Ta chansen och sök tjänsten som inkassohandläggare till Soundtrack Your Brand redan idag! Välkommen in med din ansökan.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Soundtrack Your Brands räkning en person till deras ekonomiteam. Soundtrack Your Brand är i en expansiv fas och behöver en person som kan ta hand om administrationen kring inkassoärenden. Företaget är beläget i centrala Stockholm på Birger Jarlsgatan där du kommer att sitta i fräscha lokaler i ett öppet kontorslandskap. Du kommer att jobba cirka 15-20 timmar i veckan och arbetstiderna är flexibla utefter ditt studieschema.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Soundtrack Your Brands önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Soundtrack Your Brand.

Arbetsuppgifter

Ekonomiteamet består idag av två personer. Som inkassohandläggare kommer du arbeta med administrering kring inkassoärenden. Då företaget ska byta affärssystem kommer du även få arbeta med administrationen kring överflyttningen av kundavtal.

Företaget är ett start-up och därför passar tjänsten dig som är prestigelös och kan finnas behjälplig där det behövs. Du kommer att få chansen att utvecklas tillsammans med dina kollegor och företaget.

Vi söker dig som
  • Studerar ekonomi på högskola eller universitet och har minst två terminer kvar på studierna
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska då all kommunikation sker på svenska, men flera av systemen är på engelska
Det är även meriterande om du tidigare har jobbat med ekonomirelaterade uppgifter.

I den här processen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du som söker är prestigelös, driven och har ett öga för vad som behöver göras. För att trivas på Soundtrack Your Brand tror vi att du har en stor social förmåga och är kommunikativ. Du har en hög energinivå och sprider positiv energi till dina kollegor.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid
  • Placering: Birger Jarlsgatan
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bank, Finans & Försäkring
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Soundtrack Your Brand grundades 2013 och är en exklusiv leverantör av Spotify Business och Soundtrack Business. Företaget erbjuder tjänster som gör det lagligt för företag att spela musik i offentliga miljöer. Teamet består av cirka 50 kreativa och drivna personer. Soundtrack Your Brand brinner för musikindustrin och de människor som bidrar till dess framsteg. Deras vision är att växa på marknaden och genom detta stödja artister så att de i sin tur kan producera mer riktigt bra musik.