Studerande ingenjör för deltidsarbete med bygglovshandlingar till Trafikverket

Om jobbet

Läser du till ingenjör och söker vid sidan av dina studier efter ett relevant extra jobb? Vill du dessutom arbeta i en organisation som har högt i tak och som har en familjär atmosfär, då är denna tjänst något för dig! Du har i denna roll möjlighet att få en inblick i Sveriges största myndighet inom transportsystem och samtidigt få värdefull erfarenhet av att arbeta i projektform.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Trafikverkets räkning en studerande ingenjör som ska arbeta ca 2 dagar i veckan med deras bygglovshantering. Academic Work har tillsammans med Trafikverket haft ett samarbete som har visat sig vara oerhört uppskattat och idag har vi ett 80-tal nöjda konsulter som arbetar hos Trafikverket runt om i landet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket.

Arbetsuppgifter

Som bygglovsansvarig kommer du främst att arbeta med det administrativa kring bygglovshanteringen. Du kommer ta fram de dokument som krävs för att ansökningarna ska gå igenom. Därmed kommer du att ha kontinuerlig kontakt med kommunen för att få fram nybyggnadskartor, för att sedan kunna vidarebefordra underlaget till berörda arkitekter och konstruktörer. Du stöttar delprojekten i att sammanställa all nödvändig dokumentation för byggloven. Vidare kommer du agera mellanhand till kontrollansvarig för projekten, för att säkerställa att allt sköts enligt planeringen. Viss fakturahantering tillkommer vid fakturor gällande bygglov.

Vi söker dig som
  • Studerar till högskole- eller civilingenjör alternativt läser KY inom bygg
  • Har administrativ arbetslivserfarenhet
  • Har kännedom om eller erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen
  • Har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel och Word
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl på engelska som på svenska
  • Har stort driv och en vilja att snabbt axla eget ansvar
Har du en inblick i PBL är det meriterande.

Som person är du redo att anta utmaningen att snabbt lära dig hantera processen för bygglovshantering. Du räds med andra ord inte för att ta dig an nya arbetsuppgifter och att arbeta självständigt. Eftersom du kommer behöva växla fokus mellan olika processer, är du noggrann och strukturerad. Du kommer även i stor utsträckning att sköta ditt arbete självständigt, varför vi söker dig som är framåt och drivande. Vidare vill vi att du vågar stå på dig, då rollen stundtals innebär kravställande för att få in underlag i tid. På Trafikverket är det högt i tak och du kommer trivas som allra bäst om du är en öppen och prestigelös person som gärna bidrar med ett skratt under kafferasterna.

Start: Omgående

Omfattning: Ca 2 dagar/veckan under 6 månader, med chans till förlängning

Placering: Spånga

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Sollentuna
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Trafikverket ansvarar för långsiktig planering av transportsystemet för de fyra transportslagen vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. De ansvarar också för byggande, drift och underhåll av statliga vägar och järnvägar.