Studerande HR-assistent på deltid till Svenskt Näringsliv

Om jobbet

Om du är studerande inom personalområdet är detta ultimat arbetslivserfarenhet inför framtiden och en fot in i en stor organisation. Du kommer få arbeta brett inom HR-området och stötta såväl HR-specialist som HR-chef.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Svenskt Näringslivs räkning en HR-assistent för arbete en heldag per vecka.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Svenskt Näringslivs önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Svenskt Näringsliv.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Arbetsuppgifter

Som HR-assistent kommer du att stötta deras HR-specialist och HR-chef med alltifrån att administrera i det digitala personalsystemet till att skriva och hantera anställnings- och tilläggsavtal. Arbetet kommer att utföras under en dag per vecka, med fördel onsdagar. Du kommer till exempel att:
  • Publicera platsannonser
  • Administrera i det digitala rekryteringssystemet
  • Uppdatera HR-enhetens intranätsidor såsom digital Personalhandbok och Chefshandbok och externwebben
  • Ta fram anställningsavtal
  • Administrera kandidatunderlag inför anställningsintervjuer
  • Ta fram rapporter och statistik
Vi söker dig som

Är studerande, med fördel studerar inom området HR/personal/arbete, men det kan även fungera med annan akademisk utbildning. Du besitter goda kunskaper i Excel och är en god administratör. Vidare ser vi helst att du har minst ett år kvar av studierna.

Som person är du noggrann och ansvarstagande, vilket är extra viktigt i och med den stora mängd konfidentiell information du kommer att hantera. Vidare är du en öppen, positiv, diplomatisk och lyhörd person som bemöter människor med respekt.

Vi anser att etnisk och kulturell mångfald samt jämn könsfördelning bidrar till verksamhetens utveckling, därför välkomnar vi sökande med olika bakgrund, exempelvis avseende kön, ålder eller etnicitet.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Svenskt Näringsliv är företagens företrädare i Sverige. Deras långsiktiga mål är att Sverige skall återta en tätposition i den internationella välståndsligan. För att uppnå detta behövs en bred intressegemenskap kring värdet av företagande och företagsamhet. Deras uppdrag är att öka förståelsen för företagens verklighet och att verka för att alla företag i Sverige skall ha bästa möjliga villkor för att verka och växa. Svenskt Näringsliv företräder närmare 60 000 små, medelstora och stora företag. Dessa är organiserade i 50 bransch- och arbetsgivarförbund. Förbunden utgör föreningen Svenskt Näringslivs medlemmar.