Studerande ekonomiassistent till Sodexo

Academic Work · Ekonomi · 21 jan

Om jobbet

Är du student inom ekonomi och söker ett meriterande och utvecklande arbete som ekonomiassistent? Vill du arbeta inom ett globalt företag som har stort samhällsfokus och som satsar på sina medarbetare? Sodexo söker just nu två ekonomiassistenter på deltid som vill stötta upp deras ekonomienhet med arbete framförallt inom redovisning.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Sodexos räkning två ekonomiassistenter på deltid. Ekonomiavdelningen består i dagsläget av 15 personer uppdelat på ett antal olika funktioner som du kommer att stötta. Sodexo sitter i fräscha lokaler invid Mall of Scandinavia med goda pendlingsmöjligheter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent hos Sodexo kommer du att arbeta i en bred roll med stort fokus på redovisning där du exempelvis kommer att få boka manuella bokföringsordrar och göra avstämningar mot konton. Vidare kommer du att stötta upp såväl leverantörs- som kundreskontran med diverse arbetsuppgifter. Du kommer även att få dra ut statistikrapporter samt stötta upp enheten som sköter kassafunktionen på företaget.

Vi söker dig som
 • Är ekonomistuderande med minst 1 år kvar av studierna på högskola eller universitet, gärna med inriktning redovisning
 • Har tidigare erfarenhet av administrativt arbete
 • Har grundläggande kunskaper inom Excel
 • Har möjlighet att arbeta 2 dagar i veckan
Det är meriterande om du:
 • Tidigare har arbetat på en ekonomiavdelning i en liknande roll
 • Tidigare har arbetat med kund- eller leverantörsreskontra
 • Har erfarenhet av SAP eller annat ekonomisystem
Som person är du positiv, orädd och initiativtagande. Då rollen innebär arbete i ett flertal olika ekonomifunktioner är det viktigt att du är prestigelös och orädd inför att ta dig an nya arbetsuppgifter. Vidare är du en person som brinner för att utvecklas och som gärna kommer med egna idéer och förbättringsförslag i arbetet.

Vid månadsboksluten är arbetsbelastningen hög och vi ser därför gärna att du kan arbeta mer vid månadskiften.

Övrig information
 • Start: December
 • Omfattning: Deltid, cirka 2 dagar/vecka
 • Placering: I närheten av Mall of Scandinavia, Solna
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

Sodexo grundades 1966 i Frankrike och är idag världsledande inom Quality of Life Services service för livskvalitet. De har 419 000 medarbetare världen över är verksamma i 80 länder och den 19:e största arbetsgivaren i världen.