Studerande ekonomiassistent med intresse för konst

Academic Work · Ekonomi · 29 jan

Om jobbet

Har du erfarenhet som ekonomiassistent och ett intresse för konst och vill få chansen att samla på dig bredare erfarenhet vid sidan av studierna hos vår kund? Skulle du dessutom beskriva dig själv som en initiativtagande och strukturerad person? Då kan denna tjänst vara precis det du letar efter. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en ekonomi assistent inom kundreskontra och leverantörsreskontra då en person i teamet är på tjänstledighet. Ekonomiavdelningen består av 9 personer där du kommer att samarbeta med en kollega inom kundreskontra och leverantörsreskontra.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du arbeta inom kundreskontra och leverantörsreskontra på ekonomiavdelningen.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Manuella utbetalningar
 • Utläggshantering
 • Följa upp fakturor
 • Relaterade administrativa uppgifter
Tjänsten passar dig som vill samla mer erfarenhet från en ekonomirelaterad tjänst på ett spännande företag. Du har tidigare erfarenhet som ekonomiassistent, då uppdraget är kortsiktigt behöver du kunna komma igång snabbt med dina arbetsuppgifter.

Vi söker dig som

Är studerande och har tidigare erfarenhet från kundreskontra och leverantörsreskontra och har därifrån en förståelse av flödet.

Vidare har du
 • Kunskaper i Agresso
 • God kommunikationsförmåga på engelska
Det är meriterande om du

* Har erfarenhet från att arbeta inom en statlig myndighet

Som person är du strukturerad och förstår vikten av noggrannhet i din roll. Vidare är du initiativtagande och självgående då arbetet främst är självständigt men trivs bra i team där det är högt i tak med en stark gemenskap mellan kollegerna.

Övrig information
 • Start: Omgående Mars 2017
 • Omfattning: 2,5 dagar/vecka, flexibla arbetstider
 • Lön: Timbaserad lön
 • Placering: Linnégatan, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

Företaget utbildar och forskar inom cirkus, dans, film, media, opera och scenkonst. Med deras unika sammansättning av utbildningar och konstnärlig forskning ge nya möjligheter för framtidens kunskaps- och samhällsutveckling.