Studerande back office- medarbetare till svensk storbank

Om jobbet

Studerar du ekonomi och har minst 1,5 år kvar av din utbildning? Har du ett intresse för finans och vill få erfarenhet inom bank? Skulle du dessutom beskriva dig själv som en person som gillar ansvar, har ett stort driv och ser till att dina uppgifter blir klara i god tid med hög kvalité? Då kan det vara just dig vi letar efter!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en medarbetare till en av Sveriges storbanker. Till sina fantastiska lokaler i centrala Stockholm söker de nu ytterligare en medarbetare som kan avlasta i det dagliga arbetet. Som back office- medarbetare kommer du att tillhöra det team som arbetar med aktiesettelments.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult ute hos vår kund. Som konsult hos Academic Work erbjuds du:
  • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
  • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Arbetsuppgifter

Som back office- medarbetare till denna bank kommer du att hantera köp och försäljning av aktier. I samband med att aktier lånas in eller lånas ut uppstår ibland avvikelser som kräver en administrativ hantering. Din uppgift blir då att exempelvis kontakta de olika parterna och matcha affären.

Då många av deras kunder är engelsktalande krävs att du kan tala och skriva engelska obehindrat.

Vi söker dig som

Studerar ekonomi med inriktning mot finans eller administration och har minst 1,5 år kvar av dina studier. Vi ser även att du har relevant erfarenhet från bank, kundtjänst eller tidigare administrativa roller. Då en stor del av kommunikationen kommer att ske på engelska ska din engelska hålla en mycket god kvalité. Tjänsten kräver även mycket god svenska i både tal och skrift. Framförallt har du ett brinnande intresse för banksektorn.

Som person är du stabil, driven och noggrann. Du har lätt för att strukturera dina arbetsuppgifter och kan med enkelhet ta till dig nya arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du trivs bra med att arbeta både självständigt med stort ansvar samt gemensamt i grupp. Du är vidare mycket serviceminded och är duktig på att utveckla kundrelationer.

Tjänsten är säkerhetsklassad och vår kund kommer därför att genomföra en registerkontroll på kandidater aktuella för tjänsten.

Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail sts01@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Nu kan du också söka jobbet via mobilen eller surfplattan.

START: Oktober

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Deltid ca 50%. Flexibla tider.

PLATS: Centrala Stockholm

URVAL: Sker löpande
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bank, Finans & Försäkring
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.