Studentmedlemsvärvare till Unionens säljsektion

Om jobbet

Vill du få kraft att göra skillnad? Här får du arbeta i ett engagerat och stimulerande team på Sveriges största fackförbund på den privata arbetsmarknaden, och landets största tjänstemannaförbund. Som medlemsvärvare ges du stora möjligheter att öka din färdighet inom Unionens verksamheter och inom försäljning. Vi erbjuder dig ett professionellt, meningsfullt och utvecklande arbete som förbättrar för samhället, medlemmen och Unionen som organisation.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Unionens räkning två studentmedlemsvärvare med start omgående. Med anledning av nya satsningar och ökat tryck på medlemssidan är anledningen till denna rekrytering att de behöver utöka teamet.

Unionens säljteam har en mycket bred kompetens om Unionens olika sätt att göra skillnad för medlemmarna. Kännetecknen för säljteamen är att kunna värva många nöjda medlemmar samt att du gillar att arbeta med mål som får teamet att nå nya resultat i världsklass.

Unionen har mycket god varumärkeskännedom och arbetar aktivt med marknadsföring för att väcka intresse för Unionens mål och vision. Rollen som medlemsvärvare är oerhört viktig då det är där dem fångar upp och förstärker budskapet om vilken nytta medlemmarna har av att vara med i Unionen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Unionens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Unionen.

Arbetsuppgifter

Din uppgift som medlemsvärvare är främst att ringa blivande medlemmar och informera om Unionens verksamhet med syftet att värva dessa. Du kommer att jobba med Unionens förmånliga studentmedlemsskap och således lyfta fram nyttan för just studenter. Arbete ute på fält, på bl.a. campus och universitet samt högskolor, kan också förekomma.

På Unionens säljsektion möts du varje dag av en fantastisk energi och stark teamkänsla där alla värnar om samt hjälper varandra. Du får arbeta i ett engagerat och stimulerande team med stora möjligheter att öka din färdighet inom Unionens verksamheter samt inom service och försäljning. Unionen lägger mycket värde i att deras anställda ska må bra, och alla erbjuds därmed friskvård för att hålla sig pigga.

Säljsektionen består idag av drygt 40 säljare och tillhör Organiseringsenheten. Du kommer att arbeta i ett team på drygt 10 personer som arbetar mot ett gemensamt mål. Unionens säljsektion sitter tillsammans med övriga verksamheten i fräscha lokaler i centrala Sundbyberg till dess att deras nyrenoverade lokaler i city blir klara under 2017.

Vi söker dig som

Detta är rollen för dig med stort driv och utvecklingsfokus som ser ljust på framtiden inom Unionen. Du kommer att ges de rätta verktygen för att utvecklas kompetensmässigt i din arbetsroll, och samtidigt öppna dörren för nya möjligheter inom förbundet på sikt. Förutom att du trivs med att arbeta i högt tempo i ett härligt team, tror vi att du:
  • Har erfarenhet av kundkontakt via telefon, kundservice eller försäljning
  • Trivs i en kommunikativ roll och har ett stort engagemang för att ge kvalificerad service
  • Kommunicerar obehindrat på svenska i både skrift och tal
Det är starkt meriterande om du är utbildad personalvetare alternativt att du har en bakgrund som förtroendevald i tidigare tjänst.

Som person är du driven, resultatinriktad och kommunikativ. I allt du gör agerar du som en ambassadör för Unionen och ger alltid blivande och befintliga medlemmar förstklassig service. Vi ser också att du är en teamplayer som arbetar för gruppen som helhet och både sprider glädje samt energi runt omkring dig.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Tillsvidareanställning via Academic Work. Uppdraget på Unionen innefattar heltid t.o.m. 31/12, med god chans till förlängning. Arbetstiden är 8-16.30 med 60 minuters lunch
  • Placering: Sundbyberg
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Unionen är Sveriges största fackförbund på den privata arbetsmarknaden och landets största tjänstemannaförbund. Deras vision är att skapa trygghet, framgång och glädje i arbetslivet. De har inflytande, ansvar och ambition för mer än bara sig själva, och mod att driva frågor som påverkar hela samhället. Varje dag hjälper de flest människor i det privata arbetslivet att få det bättre på arbetsplatsen. Därför har de erfarenhet och bredd som ingen annan har, och de behöver dig som vill göra dem ännu bättre.