Studenter till administrativt uppdrag inom offentlig sektor

Om jobbet

Detta är jobbet för dig som är i startgroparna utav din karriär! Vi söker dig som är studerande och serviceorienterad med en positiv inställning. Här erbjuder vi dig ett meriterande deltidsuppdrag där du kan få med dig arbetslivserfarenhet från att jobba administrativt i en stor organisation inom offentlig sektor. Tjänsten ska tillsättas omgående så skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning studenter till avdelningen som hanterar E-tjänstekort för organisationens anställda. Du kommer att få arbeta mot stora enheter där det arbete som du utför har stor betydelse för att få arbetet inom verksamheten att rulla på.

Denna avdelning är mitt i en förändringsprocess så gillar du att vara med och bidra med en positiv attityd och gillar när det händer kan detta verkligen vara ett givande uppdrag och en viktig merit på ditt framtida CV.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult ute hos vår kund. Som konsult hos Academic Work erbjuds du:
  • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
  • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta mycket självständigt och ansvara för att organisationens anställda fotograferas, fyller i uppgifter för att sedan beställa E-tjänstekort. När korten sedan levereras ansvarar du för att de anställda får information om att deras kort är färdigt för att sedan lämna ut dem när personen i fråga kommer för att hämta ut dem.

Arbetet innefattar mycket social kontakt med olika sorters människor. Där du får arbeta mycket både med service och administration.
Detta är chansen för dig att få en värdefull merit för framtiden samt erfarenhet från att arbeta inom den offentliga sektorn.

Vi söker dig som
  • Är studerande på minst 50 %
  • Är starkt kommunikativ i svenska språket vad gäller tal och skrift
  • Har erfarenhet från att arbeta administrativt
  • Har erfarenhet från att arbeta med kundservice
Som person är du initiativtagande, driven och kan ta mycket eget ansvar. Du ska vara serviceinriktad och lättlärd då det är många nya system att lära sig. Dessutom ska du kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra samt ha förmågan att kunna bemöta olika sorters människor.
Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna.

Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail sts03@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Nu kan du också söka jobbet via mobilen eller surfplattan.

START: Omgående

UPPDRAGETS OMFATTNING: Deltid, två pass i veckan ca 10-12 timmar.

UPPSKATTAD ARBETSTID: Vardagar, kontorstider

URVAL: Sker löpande

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

49 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.