Studenter sökes till välbetalt deltidsjobb som Videokodare!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du studerande och söker extrajobb vid sidan av studierna? Är du snabb på tangentbordet och duktig med siffror? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig!
StudentConsulting söker för kunds räkning datorvana studenter till en av landets bästa avdelningar inom videokodning på PostNord. Det är en administrativ tjänst där du med hjälp av dator manuellt korrigerar felaktiga adresser på brev och paket. På datorskärmen får du upp bilder som postterminalens maskiner inte klarat att läsa av och du talar då om för datorn hur maskinen ska tolka adressen genom att rätta till eller komplettera informationen.

Arbetet utförs söndag-fredag i kundens trevliga lokaler i Tomteboda. Arbetstiderna varierar mellan olika skift morgon/dag/kväll/natt. Du kan själv påverka vilka dagar du arbetar, men måste kunna arbeta minst 3 pass/vecka.

Lönen på uppdraget är 135,86kr/h plus semesterersättning och OB-tillägg. Du blir anställd av StudentConsulting och hyrs ut till vår kund.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du studerar på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %, tex. annat deltidsjobb, eget företag eller idrott på professionell nivå. Vi söker dig som har god datorvana, är lättlärd, noggrann och kan hantera ett arbete i högt tempo. Du bör vara effektiv, flexibel och ansvarsfull samt kunna behålla fokus även vid monotona arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är flexibel med vilka dagar och tider du kan jobba, samt att du är noggrann med att hålla oss uppdaterade på din tillgänglighet så att schemaläggningen fungerar smidigt.Viktigt att du är målmedveten och gillar utmaningar!

Ett krav för tjänsten är att du är tillgänglig hela december då vår kund har som mest att göra på arbetsplatsen. Är du sugen på att tjäna lite extrapengar under jullovet? Sök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!