Studenter sökes till nattjobb på lager i Veddesta!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du student och i behov av ett extrajobb, men har svårt att få dagens timmar att räcka till? Se hit!
Vi har ett nattjobb till dig som föredrar fysiskt arbete i kombination med noggrannhet och högt tempo.
Vi söker dig som studerar och vill jobba för en av våra kunder i Veddesta. I arbetsuppgifterna ingår att sortera paket och gods på en terminal. Det krävs att du är både snabb och noggrann i din sortering.

Arbetstiden är 00:20-06:50. Du ska vara tillgänglig för jobb minst 3 pass per vecka.

Du kommer vara anställd via StudentConsulting och jobbar som konsult ute på uppdraget. Uppdraget startar omgående.

Kunskaper för uppdraget

Ett krav för att vara aktuell för tjänsten är att du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och ser långsiktigt på tjänsten. Vi värdesätter flexibilitet högt och din möjlighet att ställa upp med kort varsel. Du är arbetsvillig och tycker om att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Samtidigt är det viktigt att du är noggrann och håller ordning och reda. Eftersom arbetet är fysiskt krävande med många tunga lyft förutsätter vi att du har en god fysik och att du inte är rädd för att ta i när det behövs. Tänk även på att det är lite speciellt att jobba nätter i och med att man får en annan dygnsrytm. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!