Studenter sökes som B-chaufförer i Veddesta!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Vi söker nu B-chaufförer för extrajobb hos en av våra kunder i Veddesta. Vår kund är ett stort och välkänt logistikföretag och en av Sveriges största arbetsgivare. Arbetet innebär att hämta/lämna paket med budbil i norra Stockholm samt i city.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ge transportservice gentemot kunder, dvs hämta/leverera gods
  • Sortera, packa, lossa och lasta gods.
Arbetstiderna är kl. 16:30-21:00 måndag till fredag. Vi vill att du ska vara tillgänglig för jobb minst 2 vardagar I veckan.

Vi söker studenter som har möjlighet att kombinera denna tjänst tillsammans med studier. Då detta är ett löpande uppdrag söker vi dig som ser långsiktigt på denna tjänst och har minst ett år kvar av dina studier.

Tjänsten innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har haft B-körkort minst 12 månader, stor vana av bilkörning i Stockholms norrorter samt innerstad och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som chaufför. Du är alert, serviceinriktad och inte rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt.

Det krävs att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel då vår kunds behov kan variera från dag till dag. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du studerar på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi ser gärna att du bor i eller i närheten av Veddesta så att du kan ta dig till jobbet på ett lätt sätt För dig som är intresserad av ett roligt extrajobb och möjligheten att utvecklas inom ett stort företag är detta ett perfekt tillfälle!
Jobbfakta
Ort
Järfälla
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!