Studenter sökes omgående för tjänst som bilvårdare!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du studerande och söker ett långsiktigt extrajobb i Stockholmsområdet? Vill du ha nästa års sommarjobb klart redan nu? Är du serviceminded och arbetar noggrant?
Om ovan stämmer har vi den perfekta deltidstjänsten för dig!
Nu söker vi studenter som vill ha ett spännande jobb inom biluthyrning där du kommer att arbeta som bilvårdare.Kunden är ett en av världens ledande företag inom biluthyrning där personalen dagligen möter både nationella och internationella kunder som hämtar eller lämnar sina hyrbilar på stationen. Som bilvårdare hos kunden får man arbeta i en rolig atmosfär tillsammans med engagerade kollegor.

Arbetsuppgifterna som bilvårdare hos kunden innebär att man tar hand om de hyrbilar som kunderna lämnar in på flertalet stationer som är utplacerade i Stockholmsområdet. Du utför en skadekontroll när bilen återlämnas, för att sedan tvätta och städa bilen utvändig samt invändigt. Arbetet innefattar även påfyllning av spolarvätska, kontroll av olja samt däcktryck och tankning av bilen. Innan bilen hyrs ut till nästa kund görs ytterligare en skadekontroll.

Arbetstiderna är varierande, men framförallt är arbetstiderna förlagda till arbetspass om 8 timmar där tidiga mornar och kvällar förekommer. Du bör kunna jobba majoriteten av måndagar samt fredagar då kunden har sitt största behov.

Vi söker dig som också trivs att arbeta med kunder för på sikt kan du bli upplärd I att sitta bakom disken och ta emot kunder som vill hyra bilar.

Kunskaper för uppdraget

För att passa för tjänsten ska du trivas med att arbeta efter bestämda rutiner och kunna arbeta effektivt utan att tappa noggrannheten. Du bör ha god fysik eftersom det är ett fysiskt arbete. Det är krav för tjänsten att du har B-körkort och att du är studerande på minst 50%. Det är meriterande om du har god körvana! Eftersom tjänsten är fördelad över olika stationer runt om i Stockholm ska du lätt kunna ta dig runt i området, det finns till exempel stationer vid Nacka, Segeltorp ,Södertälje och Solna. Det är en fördel om du har tillgång till egen bil. Du behöver också vara flexibel, både när det gäller arbetstider och arbetsplatser. Vi vill gärna att du ser långsiktigt på tjänsten och har ett genuint intresse för arbetsuppgifterna. Grundläggande kunskaper om bilar och tidigare erfarenhet från branschen är meriterande. Tjänsten innebär att du kommer bli anställd hos StudentConsulting och arbeta ute hos kunden. Stämmer tjänsten som bilvårdare in på dig? Då är det dig som vi på StudentConsulting letar efter! Välkommen med din ansökan, vi kallar till intervjuer löpande!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!