Erfarna Skjutstativförare sökes

Om jobbet

Om företaget

För kunds räkning söker vi nu 3-4 Skjutstativförare för ett längre uppdrag i Roserberg. Vår kund är en av Sveriges ledande distributör inom IT och Telekom. Företaget representerar koncernens samtliga affärsområden; Technology Solutions, Mobility, Cloud, Commerce & Fulfillment Solutions samt Lifecycle Services. Och erbjuder flexibla, kostnadseffektiva och innovativa lösningar inom produktpaketering, mjukvarukonfigurering, e-handel och tredjepartslogistik.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med våra duktiga och drivna konsulter kommer du att jobba på företagets lager i Rosersberg som Skjutstativförare. Dina arbetsuppgifter innebär mängdplock av kollin, på och avlastning, godsmottagning samt lagerföring. Tjänsten är på heltid och kommer att starta omgående. Du blir anställd av Lernia och arbetar hos vår kund i Rosersberg.

Formell kompetens
  • Truckkort: A-B
  • Erfarenhet som skjutstativförare
Din bakgrund

Du som är serviceinriktad och har en positiv inställning kommer ha goda förutsättningar att lyckas med detta. Hög arbetsmoral och en god förmåga att samarbeta med kollegor för att nå gemensamma mål samt lojalitet och flexibilitet är ytterligare egenskaper som värdesätts.

Personliga egenskaper

Du är van vid höga krav på kvalité, Ett högt tempo och tycker om att arbeta med händerna. En positiv inställning till både rutinarbete och nya utmaningar är ett krav för att passa in i vår uthyrningsverksamhet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/ Rosersberg

Tillträdesdag

Omgående
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 maj

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.