Studenter sökes för framtida uppdrag som webbredaktör och webbmaster!

StudentConsulting · Ekonomi · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Gillar du att arbeta kreativt och brinner för att göra det lilla extra? Är du serviceminded och har en känsla för detaljer? Vill du arbeta extra som webbmaster, webbredaktör eller orginalare på en contentbyrå?
För framtida tjänster söker vi nu studenter som vill arbeta som webbmaster, webbredaktör eller orginalare vid sidan om sina studier.

I rollerna kommer du bland annat få arbeta med att publicera och skapa sidor, siter och formulär i olika CMS-system, exempelvis Drupal, EpiServer, Wordpress, Sharepoint, Adobe Experience Manager och TeamSite. Du kommer arbeta med publicering på sociala medier, bannerproduktion och hantering av e-postmarknadsföring.

Tjänsterna kommer vara konsultuppdrag där du är anställd av StudentConsulting medan din arbetsplats är ute hos kund.

Kunskaper för uppdraget

Vi ser att du som söker denna tjänst studerar relavant utbildning inom webb/design. Det är meriterande om du har erfarenhet från Sharepoint, Drupal eller Episerver. Du har tidigare erfarenheter av arbete med HTML-kodning, CSS och SEO. Vi förutsätter att du har goda kunskaper inom Photoshop, har du kunskap i övriga CC programvaror är det meriterande. Som person är du positiv, nyfiken och ansvarstagande. Du är service ut i fingerspetsarna och brinner för att göra det där lilla extra. Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

49 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!