Studenter med truckerfarenhet sökes för kommande uppdrag

Om jobbet

Om företaget

Är du student och vill tjäna extra pengar? Då har vi tjänsten för dig! Nu söker vi truckförare för kommande uppdrag i Stockholm. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Lernia, men arbeta ute hos vår kund. Vi söker dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent.

Arbetsuppgifter

Som truckförare kommer du att köra olika typer av truckar samt plock och pack, godsmottagning och varupåfyllning i lagret.

Formell kompetens

Truckkort A1 - B4. Det är mycket meriterande om du kan köra skjutstativ.

Personliga egenskaper

Du som är en flexibel person som trivs med variation i ditt arbete kommer att trivas att arbeta hos oss. Som konsult får du möjlighet att arbeta med olika arbetsgivare. Vilket gör att du knyter mycket kontakter och får möjlighet att jobba med olika arbetsuppgifter.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ Heltid/ Stockholm

Tillträdesdag

Omgående
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.