Studenter med kunskaper inom franska sökes till flexibelt extrajobb!

Om jobbet

Är du student med kunskaper inom franska? Isåfall är det just dig vi söker till detta flexibla uppdrag där du hemifrån ska översätta produkttexter från franska till svenska. Startar omgående så sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning studenter som vill jobba extra med att översätta produkttexter från franska till svenska. Vår kund kommer vid årsskiftet lansera sin hemsida i Sverige och behöver därför hjälp med att översätta produktbeskrivningarna från deras nuvarande franska hemsida till svenska. Du behöver minst kunna jobba 10 timmar i veckan.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som översättare kommer du hemifrån att arbeta med att översätta texter från franska till svenska. Texterna man arbetar med är produktbeskrivningar till företagets hemsida som vid årsskiftet ska lanseras i Sverige. Du behöver inte ha franska som modersmål men då det krävs ett högt tempo i översättningen är det viktigt med goda kunskaper. Arbetet är en unik möjlighet till ett flexibelt extrajobb som kan kombineras med studier och där du får arbeta minst 10 timmar i veckan hemifrån.

Uppdraget sträcker sig fram till slutet av november med eventuell chans till förlängning.

Du kommer att:

* Översätta produktbeskrivningar från franska till svenska

Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta med översättning och som vill ha ett flexibelt arbete som kan kombineras med studier och andra sysselsättningar.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
  • Har goda kunskaper i franska
  • Kan avsätta minst 10 timmar per vecka till att översätta hemifrån.
  • Är noggrann och klarar av att jobba i högt tempo
Det är meriterande om du

* Jobbat med översättning tidigare.

Som person är du noggrann och självgående då du kommer hemifrån samt mycket självständigt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Minst 10 timmar per vecka. Kan därför enkelt kombineras med andra jobb eller sysselsättningar
  • Placering: Hemifrån på distans
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Jobbfakta
Ort
Utland
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Tolk & Översättare
Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.