Studenter med flexibelt schema sökes till Vetenskapsrådets 1st line support!

Academic Work · Data & IT · 31 jan

Om jobbet

Är du student och vill ha ett meriterande extrajobb under perioden Januari-April? Är du dessutom serviceminded med kundtjänstvana? Sök tjänsten omgående och bli en del av Vetenskapsrådets interna servicefunktion!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Vetenskapsrådets räkning två studenter till deras 1 st line-support. Till organisationens supportfunktion vänder sig forskare med frågor rörande deras ansökningsningar om forskningsbidrag som sker i samband med utlysningar. Under perioden Januari till Mars är det högtryck för ansökningar varför Vetenskapsrådet behöver förstärka sin servicefunktion med två extra resuerser på deltid. Den första veckan kommer du få upplärning i de system du kommer att använda. Tillsammans kommer ni två 1 st line-supporter att tillsammans ansvara för att positionen är bemannad.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vetenskapsrådets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som 1st line-support hos Vetenskapsrådet innebär din roll hantering av inkommande ärenden från forskare som ansöker om forskningsbidrag. Via telefon och mail svarar du på frågor som ofta är av återkommande karaktär, där färdiga svarsmallar kan tillämpas. I de fall dessa inte kan tillämpas navigerar du självständigt i portalen där ansökningarna görs för att kunna besvara frågan. På ett pedagogiskt vis förklarar du hur personen i fråga ska gå tillväga. I din roll kommer du även att vidarebefordra ärenden till andra avdelningar internt.

Du kommer till exempel att:
 • Svara på cirka 10-15 ärenden per dag, främst via mail. När deadline närmar sig ökar trycket och då kommer du även ta emot inkommande samtal
 • Navigera i portalen för att på bästa sätt lösa inkommande ärenden
 • Agera filter på de inkommande ärenden genom att förstå vilka ärenden du själv ska svara på och vilka ärenden som behöver skickas vidare internt
Vi söker dig som
 • Är studerande med möjlighet att arbeta ca 20-25 timmar i veckan
 • Har arbetslivserfarenhet av 1 st line support eller kundtjänstvana
 • Är flytande i svenska och har goda kunskaper i engelska
Som person drivs du av att arbeta effektivt för att hinna med dina arbetsuppgifter och samtidigt som du har en känsla för service. Vi ser att du som söker är van att arbeta självgående och lösa uppkomna problem på ett självständigt sätt.
 • Start: 9 Januari
 • Omfattning: Ca 50% till och med 4 April
 • Placering: City, Västa Järnvägsgatan
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 jan

Om företaget

Vetenskapsrådet är en myndighet under Utbildningsdepartementet, som har en ledande roll att utveckla svensk forskning av högsta vetenskapliga kvalitet och därmed bidra till samhällets utveckling. Utöver finansiering av forskning är myndigheten rådgivare till regeringen i forskningsrelaterade frågor och deltar aktivt i debatten för att skapa förståelse för den långsiktiga nyttan av forskningen.