Studentambassadörer till alltid i Stockholm

Om jobbet

Är du en orädd student som letar efter ett extrajobb? Vill du kombinera dina studier med praktisk säljerfarenhet? Tycker du om att lägga upp ditt arbete själv och har intresse av hållbarhet? Academic Work söker nu för Alltids räkning sex studentambassadörer till deras marknadsföringskampanj.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Alltids räkning sex stycken Studentambassadörer till lanseringen av deras nya affärsidé. Företaget är ensamma på marknaden om att erbjuda en miljömedveten och hållbar eltjänst som erbjuder sina kunder el och nät till en fast månadskostnad, en flatrate. Eftersom företaget är nya på marknaden kommer du vara en viktig ambassadör i deras marknadsföringsarbete. Du kommer att både arbeta i grupp på större marknadsevent och de kommer även vara tillfällen då du är ensam, men större delen av arbetet kommer ske två och två.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Alltids önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Alltid.

Arbetsuppgifter

Som Studentambassadör kommer du att marknadsföra Alltid genom att vara synlig runt om i Stockholm på exempelvis campusområden. Du kommer planera, styra upp och delta i olika events där din främsta uppgift är att ta kontakt med nya studenter för att få upp deras ögon för företagets erbjudande.

Du kommer till exempel att:
  • Värva nya kunder till företaget
  • Aktivt delta i marknadsföringseventen
  • Medverka i uppföljnings- och utvecklingsmöten
Tjänsten som ambassadör passar dig som gillar att utmana dig själv och trivs med att möta nya människor. Du kommer bli en del av ett glatt gäng med mentaliteten det finns inga begränsningar och där hållbarhet och nytänkande är A & O.

Vi söker dig som

Vi söker dig som kan arbeta sex timmar, eller mer, i veckan utöver dina studier där du har friheten att planera ditt arbete efter vad som passar dig. Det är ett plus om du är miljömedveten och intresserad av marknadsföring.
Eftersom du kommer jobba med att marknadsföra företaget är det viktigt att du är social, framåt och att du inte skräms av att ta kontakt med främmande människor. Det krävs även därför att du är flytande i svenska då kommunikationen främst kommer ske på detta språk när du värvar nya kunder. Du är inte rädd för att testa nya saker och uttrycker dig tydligt i tal samt är mån om att mottagaren uppfattat budskapet.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: 3 månader med chans till förläning, ca 6 timmar/vecka
  • Lön: En del är fast och en del är provisionsbaserad
  • Placering: Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på skrivteammailen@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 mars

Om företaget

Alltid är en innovativ och enkel eltjänst som erbjuder både el och nät på samma faktura till en unik prisvärd fast månadskostnad. Alltid bryr sig om hållbarhet och vill hjälpa sina konsumenter att skaffa sig en mer hållbar livsstil. Detta gör de genom ett bonusprogram och webbtjänst skapar ännu bättre förutsättningar för att skapa sig en aktivt hållbar livsstil. Alltid AB är ett fristående dotterbolag till Borås Elhandel AB, som är en del av Vattenfallkoncernen.