Student till Tech Data lagerarbete

Om jobbet

Randstad ansvarar för all rekrytering av lagerpersonal till TD Tech Datas nordiska lager i Jordbro. Nu söker vi dig som är engagerad, serviceinriktad och vill arbeta extra hos en av världens största distributörer av IT-produkter. Vi ser gärna du har minst ett år kvar av studierna då samarbetet är långsiktigt.
Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på Randstad. Randstads team sitter på plats i Tech Datas lokaler för att hela tiden finnas nära både våra anställda och vår kund.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i en modern anläggning med automatiserad teknik. Arbetet innefattar att från olika stationer sortera och plocka material, vilket innebär att du har hela ansvaret för hanteringen av inkommande- och utgående varor. Arbetet kan även innefatta viss materialhantering och då det sker med truck är truckkort B3 ett krav.

Din bakgrund

Du som söker den här tjänsten har goda erfarenheter av lagerarbete. Du gillar att arbeta under givna instruktioner och i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av orderplock, god datavana, handscanning av inkommande gods samt mycket goda kunskaper i svenska i både tal- och skrift. Körkort och tillgång till egen bil är att föredra.

Dina egenskaper

Du är flexibel, stresstålig och social. Du har en positiv inställning, är ansvarskännande och har lätt för att ta egna initiativ. Vidare är du noggrann och visar alltid ett stort engagemang i ditt arbete, service och kvalité är ledord på TD Tech Data.

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att ske fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansök via Randstad.se
Jobbfakta
Ort
Haninge
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Olle Hylén på tel 072 - 988 98 26.