Student till Receptionistvikarie hos Teknikåterförsäljare!

Om jobbet

Är du studerande och har minst två terminer kvar på dina studier? Har du en god servicekänsla och tycker om att arbeta i en koordinerande roll? Då kan tjänsten som Receptionistvikarie vara något för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en student som kan hoppa in i företagets reception de dagar ordinarie personal är frånvarande. Vissa pass kommer att vara inplanerade i förväg vid exempelvis semester. Större delen av passen kommer däremot vara mer hastigt inplanerade och där man behöver vara beredd att kunna hoppa in vid kort varsel då exempelvis ordinarie personal är sjuk. Det kommer finnas flexibilitet att komma in på förmiddagen/eftermiddagen och arbeta halvdag om du har inplanerade seminarium/föreläsningar.

Du kommer initialt att gå en 3 dagar lång introduktion med ordinarie receptionist.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund.

Arbetsuppgifter

Som receptionist kommer du arbeta i en koordinerande roll och fundera som spindeln i nätet. Du kommer primärt att ta emot besökande gäster, inkommande samtal och se till att kund kopplas vidare till rätt avdelning.

Du kommer till exempel att:
 • Förbereda konferensarrangemang
 • Laminera material
 • Ordna med fikabeställningar
Tjänsten passar dig som trivs att arbeta med kundservice och tycker om att koordinera och lösa problem.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Är studerande på minst 50% och har minst två terminer kvar på dina studier.
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska då du kommer vara i kontakt med företagets kunder som både är nationella och internationella.
 • Har erfarenhet av kundservice.
 • Har ett relativt flexibelt skolschema och kan hoppa in på kort notis.
Det är meriterande om du tidigare arbetat i en växel. Det är även meriterande om du har ett tekniskt intresse då du kommer arbeta på ett företag som är teknikåterförsäljare.

Som person är du flexibel då du ofta kommer ringas in på kort notis. Du är representativ och ansvarstagande då du är företags ansikte utåt och ofta den första kontakten kund har med företaget. Du har självklart även en god servicekänsla och ett bra sätt att bemöta människor.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Varierande (vid behov)
 • Placering: Rotebro, intill pendeln (bra kommunikation).
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.