Student till kundtjänsten på Kone

Om jobbet

Vi söker nu en kundtjänstmedarbetare på deltid till vår kund KONE som är verksam inom branschen för hissar, rulltrappor och automatiska dörrar. Arbetet är spännande och variernade och du får ha daglig kundkontakt!

Information om uppdraget

Academic Work söker för KONEs räkning en kundtjänstmedarbetare på deltid. Kone är ett av världens största företag inom rulltrappor och hissar och är placerade i Kista.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KONEs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos KONE.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du ingå i en studentpool och bemanna företagets kundtjänst. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att via telefon ta emot felanmälningar från kunder och privatpersoner. Du kommer tillsammans med dina kollegor arbeta mot att nå företagets högt uppställda servicemål.

Du ansvarar bland annat för att:
  • Identifiera säkerhetssituationer och hantera dessa genom att lämna lämpliga anvisningar
  • Omedelbart koppla kunden till rätt person på företaget
  • Hantera ett ärende till dess att ärendet accepterats av en tekniker
Utvecklingsmöjligheter:
Detta uppdrag ger dig som studerar möjlighet att knyta kontakter och skaffa värdefulla erfarenheter inför framtiden.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av kundtjänst eller annat serviceyrke
  • Har minst 1 år kvar på dina studier
  • Kan jobba minst 2 dagar/vecka
Vidare behärskar du svenska i tal och skrift då de som ringer in mestadels är svensktalande.
För att lyckas väl i rollen som servicemedarbetare hos Kone krävs det att du är fokuserad på att hjälpa deras kunder och kollegor.

Som person är du glad och positiv samt gillar att arbeta i en miljö där tempot stundtals är högt. Du kommer att ha mycket kontakt med företagskunder, privatpersoner, servicetekniker och arbetsledare vilket kräver god samarbetsförmåga. Du är en utpräglad lagspelare och har även förmågan att prestera individuellt. Vidare ser vi även att du är handlingsorienterad och proaktiv.
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, 2 pass i veckan vilka är förlagda mellan 7-17, man kommer kunna arbeta såväl halvdagar som heldagar på vardagar.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

62 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

KONE grundades 1910 och levererar innovativa och miljöeffektiva lösningar för hissar, rulltrappor och automatiska dörrar. KONE är beläget i Kista!