Student till finansbolag

SW · Administration · 11 nov

Om jobbet

SW söker för kunds räkning en student på 1-2dagar/v. Vår kund är ett internationellt finansbolag och du kommer att ingå i ett assistentteam om nio personer. Kunden sitter i centrala Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en professionell och högt motiverade lagspelare till att bli en del av kundens assistentteam. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta;
  • Resebokningar
  • Hantera kalendrar och mail korrespondens
  • Ta fram presentationer, brev och e-post, både från manus och på eget initiativ
  • Samordna signering och distribution av dokument
  • Scanning, utskrift och kopiering av dokument
  • Samordning och koordinering av styrelsemöten
I tjänsten kan även annan administration förekomma och även del fakturahantering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är student och har minst 1 år kvar av dina studier. Kunden vill att man jobbar 2 dagar/veckan men kan vara flexibel hur man lägger upp detta.

För att lyckas i rollen som assistent är du utåtriktad, prestigelös och högpresterande. Du är lyhörd och har förmågan att arbeta med flera uppgifter parallellt. Du är dessutom flexibel och du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt och van att planera din arbetstid. Vidare kräver tjänsten att du är flytande i engelska och svenska, i både tal och skrift.

Frågor och mer information
Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Paola Bustos på telefon 08-407 55 61

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!