Student sökes till roll som företagssupport på PostNord!

StudentConsulting · Ekonomi · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du student och söker sommarjobb? Är du lösningsorienterad och en bra lyssnare? Då kan det vara dig vi söker till PostNord med stationering i Solna!
Just nu söker StudentConsulting en driven medarbetare till vår kund PostNord i Solna.
PostNord tillhör en koncern som erbjuder logistik och kommunikationslösningar från och inom Norden. Tjänsten innebär en roll som telefonsupport medarbetare för personal i samarbete med organisationen. Du kommer svara på inkommande samtal från interna medarbetare och vara behjälplig vid prisfrågor, leveranser, posthantering och kundärenden.

Tjänsten startar omgående och är på deltid 2 dagar i veckan med varierande arbetstider som är förlagda på pass mellan kl. 08.00-19.00 på vardagar. Flest pass är förlagda under kontorstid. Du blir anställd av StudentConsulting men arbetar hos vår kund i Solna. Det är viktigt att du kan arbeta fler dagar i veckan under jul och att du ser långsiktigt på tjänsten vid sidan om dina studier.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som studerar på universitet eller högskola. Som person bör du vara lösningsorienterad, tydlig i din kommunikation samt en bra lyssnare. Är det dig vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!