Student sökes till extrajobb inom flyttbranschen

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arrbeta med att hämta saker hos privatpersoner och företag som de vill bli av med. Uppdragen får man in via deras hemsida eller telefon. Det kan vara allt från soffor till byggavfall, arbetet utför man alltid tillsammans med en kollega. De har ett lager där de lämnar möbler och dylikt som man kan sälja eller skänka, de andra lämnar du på en återvinningsstation. Bolaget är nystartat och man har därför stora möjligheter att växa i företaget och få mycket ansvar.

Din profil

Vi söker dig som vill arbeta extra och gillar att ständigt röra på dig då du kommer att vara ute hela dagarna och det förekommer tunga lyft. Som återvinningskonsult ska du vara professionell och social då du har daglig kundkontakt. Företaget vill att kunderna ska känna sig trygga när du kommer till dem.

Krav:
  • Gymnasiekompetens.
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
  • Du studerar eller har någon annan sidosyssla då tjänsten är på 20h/vecka.
  • Körkort B
Meriterande:
- Engelska i tal och skrift.

Villkor

Omfattning: 20h/veckan
Start: Enligt överenskommelse
Placering: Stockholm
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Kontakt

Ring Jannie Hagenius, 0722 82 69 70

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 nov

Om företaget

Bolaget är ett återvinningsföretag och har funnits i ca 2 år, idag är de två anställda på företaget men de vill växa. De tar hand om allt man kan tänkas vilja bli av med och det sker därför en del tunga lyft inom tjänsten. Företaget garanterar att allt blir sorterat, återvunnet eller återanvänt på bästa och de mest miljömässiga sätt.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.