Student och vill jobba på en kommersiell avdelning hos det ledande läkemedelsföretaget GSK? Se hit!

Om jobbet

Är du i mitten av din utbildning och ser dig själv jobba på en kommersiell avdelning i läkemedelsbranschen? Är du dessutom en stjärna på Excel och brinner för att arbeta med analyser? Känner du dig träffad? Då har vi tjänsten för dig! Sök den redan idag då GlaxoSmithKline Consumer Healthcare vill ha en ny kollega omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för GSK:s räkning en driven student som har något år kvar av studierna med ambition att jobba inom marknad och försäljning i framtiden.

GSK är ett forskningsbaserat hälso- och läkemedelsföretag vars produkter inom hälsovården bidrar till att miljontals människor kan leva ett aktivare, friskare och längre liv. På GSK jobbar idag cirka 100 000 personer i över 150 länder världen över. GSK utvecklar och tillverkar produkter inom tre huvudsakliga områden: läkemedel, vacciner och konsumentprodukter. GSKs portfolio består av välkända varumärken såsom Sensodyne® , Voltaren® , Otrivin®, Nicotinell® och Alvedon®.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och GSK:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos GSK.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med att stötta företagets kategorichef i olika delar av arbetet. Du kommer bland annat arbeta med att fylla på, underhålla och uppdatera produkt-och bilddatabaser i deras programvara. Vidare kommer du även ha kontakt med tredjepartsleverantörer för att förse dessa med produkt- och bilddatabaser. Det är även din uppgift att kontrollera att informationen som står i systemet stämmer överens med vad som faktiskt finns. Du kommer även arbeta i Excel och utföra diverse analyser.

Du kommer till exempel att:
 • Fylla på, uppdatera och underhålla systemen
 • Ge koordinerande och administrativt stöd i olika projekt
 • Skapa, underhålla och ge rekommendationer för relevanta system i Sverige
 • Support i analysarbetet med marknadsdata
Vi söker dig som
 • Studerar förslagsvis ekonomi och har 1- 1,5 år kvar av studierna
 • Har mycket goda Excel-kunskaper
 • Behärskar engelska och svenska flytande i tal och skrift
Som person krävs det att du är kommunikativ då du kommer ha kontakt med extern och intern personal, både i tal och skrift. Du drivs av att ta eget ansvar och brinner för att arbeta med analyser samt administrativt arbete. Du gillar att samarbeta med andra men hanterar även av att självständigt driva arbetet framåt.

För att kunna behandla din ansökan är det viktigt att vi får in ditt CV samt personliga brev på engelska.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Ca 1-2 dagar i veckan
 • Placering: Solna Strand
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. För att behandla din ansökan behöver vi få in ditt CV samt personliga brev på engelska. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadsassistent
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 feb

Om företaget

GSK är ett forskningsbaserat hälso- och läkemedelsföretag, som utvecklar och tillverkar produkter inom tre huvudsakliga områden: läkemedel, vacciner och Consumer healthcare-produkter. GSKs verksamhet finns i mer än 150 länder och består av ett nätverk med 84 produktionsanläggningar i 36 länder samt stora forskningscentra i Storbritannien, USA, Spanien, Belgien och Kina. Omfattande forskning är kärnan i allt GSK gör. Varje år investerar de närmare 40 miljarder kronor i utveckling av mediciner, vacciner och innovativa egenvårdsprodukter.