Student med stort matintresse och en administrativ ådra sökes till spännande tjänst

SW · Administration · 8 dec

Om jobbet

Är du studerande, har ett intresse för mat och för att komponera texter, då är detta tjänsten för dig! SW söker för kunds räkning en student som kan jobba 50 % under 8-10 veckor. Kunden är en stor aktör inom sin nisch och sitter i fräscha lokaler i Globen området.

Vad du kan förvänta dig
Detta uppdrag innebär att du kommer att arbeta som administratör ute hos vår kund. Du kommer att till stor del arbeta självständigt med stort eget ansvar men blir tilldelad en kontaktperson som alltid finns tillhands som stöd. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära att själv samla in information om olika befintliga råvaror för att sedan sammanställa intressanta och säljande texter kring dessa. Du kommer sedan ansvara för att dessa texter publiceras på kundens hemsida.

Utmaningen i denna roll är att du själv kommer att ansvara för att leta fram informationen om råvarorna genom att använda dig av olika uppslagsverk samt webben. Samt att uppfinningsrikt kunna komponera kortare och säljande texter som fängslar kunderna.

Detta är en roll som passar dig med stort engagemang kring mat, en förmåga att slänga dig med ord och kunna skapa en fängslande text på bara några rader. Här får du chansen att använda din nyfikenhet och uppfinningsrikedom samt slipa på dina skriftliga kunskaper. Du bjuds in i en spännande arbetsmiljö med engagerade och sociala kollegor.

Du som person och din kompetens
Vi söker dig som studerar, är tillgänglig att arbeta ca 3 dagar i veckan (motsvarande ungefär 50 %) under 8-10 veckor. Du bör ha goda kunskaper i det svenska språket och vara bekväm med att skriva texter. Du har vana att arbeta i Officepaketet, då främst i Excel, då texterna kommer att utföras i excel-format.

För att passa i denna roll behöver du vara nyfiken och initiativrik, ha lätt för att kommunicera med övriga kollegor samt sprida positiv energi omkring dig. Du jobbar prestigelöst och är flexibel.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag, på 8-10 veckor med anställning hos SW. Start omgående. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Paola Bustos, 08-407 55 61.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Jobbfakta
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!