Student med intresse av ASP .Net MVC och frontend till roll inom webbutveckling

Academic Work · Data & IT · 17 dec

Om jobbet

Är du student och vill få ett meriterande arbete vid sidan av dina studier? Vill du arbeta med utveckling inom webb samt få utveckla dina backend-kunskaper? Då är detta tjänsten för dig! Skolpuls AB är ett företag som utvecklat ett helhetssystem för skolor, där alla skolfunktioner kvalitetssäkras genom styrning, transparens och uppföljning i realtid. Systemet bygger på LEAN och här får du chansen att arbeta med verksamhetsnära utveckling där du kommer ha ett flexibelt schema som ni tillsammans kommer överens om. När du kommit in i arbetet finns även möjlighet att arbeta hemifrån.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Skolpuls räkning en frontend webbutvecklare med kunskaper i ASP .NET MVC.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Skolpuls AB.

Arbetsuppgifter

Som webbutvecklare kommer du till stor del att arbeta med nyutveckling samt utveckla ny funktionalitet. Du kommer även att arbeta med att kontinuerligt förbättra befintlig funktionalitet samt göra kundanpassningar efter önskemål.

Du kommer att arbeta tillsammans med ägaren av företaget som har utvecklat systemet. Vid start kommer ni att ha en introduktion om vad som skall göras och hur systemen fungerar där ägaren som har en gedigen erfarenhet inom programmering kommer att fungera som en mentor.

Du kommer till exempel:
 • utveckla nya funktioner efter kunders önskemål
 • göra felsökningar, lösa buggar
Tjänsten passar dig som vill få en bred kunskap inom utveckling och då framförallt webbutveckling samt vill få möjlighet att arbeta tillsammans med en senior utvecklare. Du kommer till stort del kunna styra dina arbetstider själv och du kommer även på sikt att kunna arbeta hemifrån.

Vi söker dig som
 • Studerar relevant eftergymnasial utbildning inom IT
 • Har kunskaper inom webbutveckling (Javascript, HTML, CSS)
 • Flytande kunskaper i Svensk tal och skrift då det krävs i sammarbetet och i de dagliga arbetsuppgifterna
Det är meriterande om du
 • Har kunskaper i backend och .NET
 • Har kunskaper om Microsoft framework Azure
Skolpuls AB arbetar i Visual Studio vilket är Microsofts verktyg och ser gärna att du har kännedom om detta. Som person är du väldigt strukturerad och att du visar en viss hunger för att lära dig nytt och utvecklas i din yrkesmässiga roll. Det är viktigt att du är självgående och trivs med att ta egna initiativ där du själv ansvarar för de uppgifter du har under dagen samtidigt som att du har lätt för att samarbeta med ägaren och dela upp uppgifterna på ett bra sätt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, ca 10 h/vecka
 • Placering: i närheten av Kista, Stockholm.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

Skolpuls AB är i dagsläget ett enmansföretag som utvecklat ett helhetssystem som inkluderar alla skolfunktioner. Systemet kvalitetssäkrar och utvecklar verksamhetens processer genom styrning, transparens och uppföljning i realtid. Systemet används exempelvis av rektorer för att lägga större fokus på lärarens uppdrag och elevens utveckling.