Strukturerad redovisningsassistent

SW · Ekonomi · 25 dec

Om jobbet

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!


SW söker för kunds räkning en redovisningsassistent som ska hjälpa till att avlasta finanschefen i olika arbetsuppgifter. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och 6 månader framåt med stor chans till förlängning.

Vad ska du göra?
I rollen som redovisningsassistent kommer du att avlasta finanschefen med bland annat leverantörsreskontra, utredningsärenden till exempel leta rätt på fakturor i systemet som inte har blivit betalda, lägga upp nya leverantörer, rapportera in moms och socialavgifter samt arkivera och sätta in originaldokument i pärmar. Företaget har outsourcat sin ekonomifunktion så du kommer även fungera som en support för dem.

Detta är tjänsten för dig som har ett brinnande intresse för ekonomi och vill lära dig hur det fungerar på en ekonomiavdelning. Det är en liten avdelning så du kommer få vara behjälplig i många olika delar.

Vad har du för bakgrund?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och cirka 1 års erfarenhet av likande arbetsuppgifter. Har du erfarenhet från att arbetat i Medius är det meriterande. Vi ser att du är systemvan och lätt kan lära dig nya system. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Vidare är du en van användare av Excel.

Som person är du noggrann och strukturerad, du är ansvarstagande och får saker att hända. Du är en positiv och flexibel och gillar att arbeta i en bred roll.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader med anställning hos SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin, 08-407 55 70.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Emma Levin, 08-407 55 70

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var