Strukturerad person sökes för kort uppdrag som registrerare!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du ordningsam, strukturerad och tillgänglig för heltidsarbete under en vecka i mitten av november? Då har vi jobbet för dig!
Tjänsten innebär att du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting och blir uthyrd som konsult till vår kund. Ditt uppdrag är att genomföra en studie där du mäter effektiviteten i kundens lokaler, med andra ord mäta frekvensen och användning av kontorslokaler och rum på ett stort välkänt företag i Stockholm. Detta registreras sedan i ett kontorsstödsprogram i en Ipad.

Tjänsten sträcker sig över en arbetsvecka mellan 14e-18e november, vardagar mellan 08.00-17.00, och för att vara aktuell för uppdraget så måste du kunna arbeta hela perioden.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är självgående i ditt arbetssätt och tar an dig arbetsuppgifter på ett strukturerat och organiserat sätt. Du är van att hantera stress och talar svenska och engelska flytande. Vidare har du god datavana och som person är du pålitlig och ordningsam. Låter det här som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!
Jobbfakta
Publicerad

44 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!