Strukturerad och ansvarsfull lagerarbetare sökes med start omgående

Om jobbet

Har du ett intresse för lagerarbete, är noggrann som person och söker ett arbete där du får möjlighet att ta stort ansvar för dina arbetsuppgifter? Då har du nu möjlighet att söka jobbet som lagerarbetare hos RPF Hydraulic i Upplands Väsby. Här får du chansen att bli en del av en mindre arbetsgrupp där du har självständigt ansvar för lagret. Skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för RPF Hydraulics räkning en lagerarbetare som kommer att arbeta på deras lager i Upplands Väsby.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och RPF Hydraulic´s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos RPF Hydraulic.

Arbetsuppgifter

Som lagerarbetare hos RPF Hydraulic kommer du ansvara för att det dagliga arbetet på lagret löper på. Du kommer att arbeta självständigt med dina arbetsuppgifter och vara ensam på lagret men ha nära kontakt med produktionsavdelningen.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera inkommande samt utgående gods.
 • Utgående gods plockas enligt plocklista för hand samt med lyfthjälpmedel. När ordern är klar ansvarar du som lagerarbetare även för att boka transport för leverans till kund.
 • Ansvara för beställning av varor enligt beställningsförslag som genereras av företagets affärssystem.
Som ny kommer du de första veckorna få genomgå en introduktionskurs. Kursen innebär bland annat att du får gå bredvid kollegor på de övriga avdelningarna för att introduceras ordentligt i företaget. Viktigt för att trivas i rollen är att du trivs i en mindre arbetsgrupp där alla utgör viktiga delar i processen för att bedriva verksamheten.

Vi söker dig som

Det är meriterande om du har:
 • Arbetat på lager tidigare
 • Truckkort
 • Liftutbildning
 • Erfarenhet av affärssystemet Visma 2000
Tjänsten passar dig som är ansvarsfull och mycket noggrann i ditt arbete. Vidare är du också van med att arbeta självständigt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid t.o.m. årsskiftet 2016/2017 med chans till förlängning
 • Arbetstider: måndag-fredag, 07-16
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Upplands Väsby
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Upplands Väsby
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

RPF Hydraulic grundades 1992 som en märkesoberoendes serviceverkstad och har i dagsläget 7 heltidsanställda. De erbjuder service och reparation av hydrauliska pumpar och hydrauliska motorer till slutanvändare samt verkstäder som i sin tur vänder sig till slutanvändare.