Strukturerad administratör sökes till statlig myndighet

Om jobbet

Trivs du med att jobba strukturerat och administrativt? Tycker du om att samarbeta med andra samtidigt som du självständigt tycker om att hitta lösningar och fatta beslut? Passa då på att söka tjänsten som administratör till offentlig myndighet redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en administratör. Vår kund är en statlig myndighet som jobbar mot arbetsmarknadsfrågor. Planerad start för tjänsten är den 7 december och sträcker sig ut till den sista februari med chans till ytterliggare 6 månaders förläggning till den 28 augusti 2017. Myndigheten har sina lokaler belägna i centrala Stockholm. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer dina huvudsakliga uppgifter vara att strukturerat arkivera, sortera och hantera olika dokument. Du kommer att utgå ifrån tydliga riktlinjer och praxis. I tjänsten ingår det även att handlägga ärenden och fatta beslut i enklare ärenden. Uppdraget innebär mycket självständigt arbete men det ingår även att samarbeta med kollegor. Då tjänsten innehåller mycket administration på olika system så är det meriterande om man har jobbat i olika system.

Tjänsten passar dig som trivs med att jobba i en strukturerad och administrativ roll med god social förmåga då man förväntas vara trevlig i sitt bemötande. Detta är ett ypperligt tillfälle för dig som vill få in en fot på den offentliga sektorn.

Vi söker dig som
  • gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning
  • minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
  • goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift
  • datakunskaper i kontorsstödsprogramvara
  • Med god kunskap avses att obehindrat kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor
Som person är du noggrann och samarbetsvillig. Du ska vara flexibel och kunna identifiera problem och hitta lösningar till dessa. Eftersom att tjänsten innefattar en hel del olika datorsystem som man kommer att administrera i så är det även viktigt att man har goda förkunskaper för att snabbt kunna sätta sig in i arbetet.

Övrig information
  • Start: 7 December
  • Omfattning: Heltid 3 månader med chans till ytterligare 6 månaders förläggning
  • Placering: Centrala Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.