Streaming Operations Engineer

Om jobbet

Adecco IT & Engineering söker nu omgående en Streaming Operations Engineer med möjlighet till att bredda sina IT och Streaming kunskaper.

Om Tjänsten
Som Streaming Operations Engineer ingår du i vår kunds avdelning för utveckling och drift av streaming, IP-Tv och broadcast. Du arbetar i en föränderlig organisation som jobbar med TV-produktion och TV-utsändning i digitala plattformar. Ett område där tekniken utvecklas allt snabbare och där man kontinuerligt utvecklar tjänsteutbudet. Som en del i vår kunds Online-TV-grupp har du nära kontakt med kunder som TV4 och C More och arbetar med kvalitetsövervakning och kontinuerlig systemutveckling. Eftersom TV sänds dygnet runt arbetar denna enhet i skift med förkortad arbetstid. Man arbetar alltså morgon-, kvälls- eller nattpass, i snitt 33 timmar i veckan

Om Dig
Du som är nyutexaminerad inom IT på eftergymnasial nivå och har erfarenhet eller ett stort intresse av att jobba brett med IT och samtidigt komma i kontakt med den unika TV-produktionsbranschen kommer att trivas här. Vi söker efter dig som har teknisk förståelse och vill arbeta i en föränderlig och mycket intressant organisation med spännande teknik och miljö. Vi söker dig med vissa kunskaper inom Linux, Windows, IP nätverk, systemadministration och streaming av ljud och bild. Viss programmeringskunskap är meriterande.

Du talar och skriver flytande svenska samt behärskar engelska. Du som person är serviceorienterad, strukturerad och har god problemlösningsförmåga. Du söker en utmaning där du får lära dig mycket nytt och där du bygger dig en bred profil.

Om Anställningen
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Om Ansökan
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.
Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Helena Svartz Österlund på tel: 08-587 512 26

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Helena Österlund, 073-6847337

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.