Strategisk Säljare till kreativt sökmotorföretag

Om jobbet

Har du flerårig erfarenhet från strategisk försäljning? Är du en kommunikativ problemlösare? Då har vi på Adecco Office&HR uppdraget för dig.

Om Tjänsten
I rollen som Strategisk säljare kommer du bearbeta och utveckla samarbetet med vår slutkunds partners inom small/medium- segmentet. Genom att skapa långsiktiga relationer med både nya och existerande partners kommer du säkerställa att dessa har full tillgång till vår slutkunds produktportfölj.
Du kommer arbeta med att förstärka försäljningen i vår slutkunds samtliga kanaler och ha kontinuerlig dialog med både media och teknikbolag.

Ansvarsområden
  • Identifiera, utvärdera och prioritera potentiella partner inom small/medium- segmentet.
  • Kontinuerlig dialog med chefer och beslutstagare hos vår slutkunds partners för att skapa strategi för deras affärsutveckling.
  • Leda implementation tillsammans med vår slutkunds partners för att säkerställa tillväxt och expansion.
Om dig
Vi söker dig som har flerårig (5-7 års) erfarenhet inom strategisk försäljning. Du har vana att skapa långsiktiga relationer med beslutsfattare, oavsett nivå. Är du analytisk och orädd att hantera flertalet förfrågningar "ad hoc" kommer du att passa väl in hos vår slutkund. För att vara aktuell för tjänsten är du flytande i svenska och engelska både i tal och skrift.

Om anställningen
Tjänsten som Strategisk Säljare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Uppdragsperiod är 12 månader med placering i Stockholm. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Peder Andersson på peder.andersson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.