Strategisk Inside Sales Representative till Circle K

Om jobbet

Tycker du om försäljning och motiveras av utveckling? Vill du vara med på en spännande resa hos ett företag som är i förändringsfas med ett nytt globalt varumärke på den svenska marknaden? Om du har erfarenhet av kundkontakt i kombination med en driven personlighet kan du vara den vi söker, varmt välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Circle K's räkning en Inside Sales Representative som kommer jobba med B2B inom Card Sales. Avledningen Inside Sales är en enhet med ansvar för försäljningen till små och medelstora företagskunder och ansvarar för 95% av Circle K's kundstock. Nu när Statoil Fuel & Retail bytt namn till Circle K och därmed blivit ett nytt varumärke på en existerande marknad finns många nya möjligheter för dig som vill vara med på den fortsatta utvecklingen. Därmed är Inside Sales även en ytterst viktig enhet med målet att ha en effektiv säljprocess utifrån kundens potential och lönsamhet. Teamet består i dagsläget av sex personer som arbetar efter målsättningen att både bibehålla och utveckla nya kundrelationer. Till säljteamet efterfrågas en ny stjärna med omgående start. Tjänsten är inledningsvis ett vikariat fram tills oktober 2017 men goda chanser finns att bredda din kunskap och vidareutvecklas inom företaget.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cirkel K:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Circle K.

Arbetsuppgifter

Som Inside Sales Representative kommer du att ha totalansvar för ett eget säljområde vilket innefattar tydliga mål på volymer, marginaler samt kontakten med befintliga och nya kunder. Du kommer att ha ansvar för att förvalta en egen kundportfölj vilket ger dig utrymme att komma med nya förslag till arbetssätt som du kan dela med kollegor. Likaväl som du i denna roll kommer att ha en mängd externa kontaktytor kommer du även att ha mycket kontakt med internt anställda på exempelvis Marketing samt Retail Sales & Operations.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med relationsbyggande försäljning hos befintliga och nya kunder
 • Arbeta med direktmarknadsföring genom mail och telefon
 • Påverka och utveckla arbetet med en av Circle K's viktigaste kundgrupper
I denna roll finns det stora utvecklingsmöjligheter för dig som vill vara med och påverka ditt eget arbetssätt där du får utrymme att självständigt utveckla dina processer. Då du ansvarar för din egen kundportfölj passar det dig som trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du aldrig tappar fokus på ditt teams framgång.

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av kundkontakt och relationsbyggande försäljning
 • Har god svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen sker på båda språken
 • Har en eftergymnasial utbildning inom marknad, försäljning eller motsvarande
 • Har goda kunskaper inom Office-paketet
Det är meriterande om du har erfarenhet av något CRM-system, exempelvis Sales Force.

I denna process lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper då det existerande teamet arbetar väldigt nära varandra och det är av största vikt att du som person kompletterar teamet. Att du gillar försäljning är en självklarhet och du motiveras av utveckling och att se tydliga resultat av ditt arbete. Du är målmedveten och driver dina egna processer framgångsrikt från start till mål samtidigt som du inte har några problem med att vara en teamplayer och tvekar inte för att hjälpa dina kollegor. Du ger förstklassig service till kundernas behov har tidigare erfarenhet av kundkontakt och relationsbyggande försäljning, gärna via telefon. Du är trygg i dig själv och utmanar gärna existerande arbetssätt och söker efter ständiga förbättringar. Slutligen är du affärs- och resultatorienterad och representerar företaget på bästa sätt i alla situationer.

Övrig information
 • START: Omgående
 • UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Omgående till och med oktober 2017
 • UPPSKATTAD ARBETSTID: 8.00-16.15
 • PLATS: Mariatorget, Södermalm
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail [stn02@academicwork.se](mailto:stn02 @academicwork.se) under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Nu kan du också söka jobbet via mobilen eller surfplattan.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 jan

Om företaget

Circle K erbjuder dig en arbetsplats med ett öppet, innovativt klimat med stora möjligheter att påverka och ta egna initiativ redan från början. Företaget har en tydlig prestationskultur och i kombination med dina ambitioner gör det utvecklingsmöjligheterna inom Circle K oändliga. Företagets värderingar Modig, Öppen, Engagerad och Omtänksam vägleder de anställda i hur de gör affärer och agerar mot varandra, mot kunder och mot vår omvärld.