Scania söker Mättekniker till Södertälje

Om jobbet

Om företaget

Scania söker genom Lernia Bemanning mättekniker till sin verksamhet i Södertälje. Tjänsten är på heltid och du kommer bli tillsvidareanställd på Scania.

Scania har en dynamisk och spännande arbetsmiljö. Din unika bakgrund, dina idéer och din energi kommer att bidra till framgångarna för detta högt ansedda varumärke. Om du har en stark motivation och tycker om att ta ansvar kommer du att trivas på Scania.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär mätningar kopplad till Scanias produktion. I mätlabbet genomförs datorstyrda och manuella mätningar enligt CMM. Mätningar kan komma både från konstruktörerna på Scania och produktionen. Detta innebär, ritningsläsning, framtagning av mätstrategier samt analysera mätdata. Utöver dina sedvanliga arbetsuppgifter kommer du att delta i Scanias ständiga förbättringsarbete där du kan komma med idéer och förslag för att utveckla produktionen. Du kommer att arbeta 3,4 ochv5-skift.
  • Datorstyrda och manuella mätningar enligt CMM
  • Ritningsläsning
  • Framtagning av mätstrategier
  • Analysera mätdata
Formell kompetens

Krav
  • Erfarenhet och/eller utbildning inom mätteknik
  • God datorvana
  • God Svenska i tal och skrift
Merit
  • Kunna programmera i Calypso, GEAR Pro, Polyworks, eller annan mätmjukvara
  • Erfarenhet från manuell mätning
Personliga egenskaper

Vi söker dig som är lättlärd, driven och motiverad till att utveckla ditt eget och teamets arbete samt bidra till ständiga förbättringar. Vi tror också att du är en lagspelare med stort tekniskt intresse. Vidare tycker du om att hjälpa och samarbeta med andra, du prioriterar kundens behov och är bekväm med att tillhöra en serviceorganisation. Service, ägandeskap, kompetens och proaktivitet är fyra starka ledord på företaget, med stort eget ansvar som nyckel till framgång.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning/Heltid/Södertälje

Tillträdesdag

Omgående/enligt överenskommelse
Jobbfakta

Ring Erik Arrenfeldt, 0722541601

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 apr

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.