Storföretag i Södertälje söker mättekniker

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Som mättekniker deltar du främst i framtagning av nya produkter i form av fastställande av mätmetod, programmering och mätning. Parallellt ingår support till produktion vid utredningar av eventuella kvalitetsavvikelser och mätmaskinshaverier. Mätteknik erbjuder varierande och komplexa arbetsuppgifter, där noggrannhet och en µ är vardag i en tekniskt avancerad miljö. Arbetet kommer att genomföras inne på industriföretaget i deras produktionsavdelning.

Formell kompetens

Krav
Du har tidigare erfarenhet och/eller utbildning utav mätteknik
God svenska och engelska i tal och skrift
Möjlighet att arbeta i Södertälje

Kunna arbeta 3 skift

Merit
Erfarenhet av skärandebearbetning inom CNC

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är noggrann i ditt arbete och mån om att leverera kvalité i varje del av produktionen. Som person är du lättlärd och hungrig att lära dig ny kunskap. Vidare tar du egna intuitiv och använder dina möjligheter att arbeta med ständiga förbättringar. Du tycker om att hjälpa och samarbeta med andra, du prioriterar kundens behov och är bekväm med att tillhöra en serviceorganisation. Som person behöver du vara noggrann och kvalitetsmedveten, ha erfarenhet att mäta små toleranser med mätmaskiner och handhållna mätutrustningar samt ha en förståelse för vad en µ innebär. Service, ägandeskap, kompetens och proaktivitet är fyra starka ledord på företaget, med stort eget ansvar som nyckel till framgång.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning/Heltid/Södertälje

Tillträdesdag

Omgående
Jobbfakta
Kontakt

Ring Erik Arrenfeldt, 0722541601

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 feb

Om företaget

Vi söker nu för kunds räkning mättekniker inom tillverkningsindustrin till Södertälje. Du kommer att anställas direkt på företaget med en provanställning som blir tillsvidare efter 6 månader.