Scania söker CNC-operatörer med möjlighet till boende i Södertälje

Om jobbet

Om företaget

Scania söker genom Lernia Bemanning CNC-operatörer till sin verksamhet i Södertälje. Tjänsten är på heltid och du kommer bli tillsvidareanställd på Scania

Scania har en dynamisk och spännande arbetsmiljö. Din unika bakgrund, dina idéer och din energi kommer att bidra till framgångarna för detta högt ansedda varumärke. Om du har en stark motivation och tycker om att ta ansvar kommer du att trivas på Scania.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär tillverkning av detaljer till växellådor, motorer och axlar inom Scanias produktion. Du kommer att använda olika styrsystem så som Fanuc och Siemens. Maskinerna på Scania har 4 till 5 axlar och du kommer att arbeta både med svarvning och fräsning. Arbetet innebär att rigga maskinerna men även genomföra kontrollmätningar med hjälp av ritningar. Tillsammans med ditt team kommer du att ansvara för hela produktionslinan. Utöver dina sedvanliga arbetsuppgifter kommer du att delta i Scanias ständiga förbättringsarbete där du kan komma med idéer och förslag för att utveckla produktionen. Vidare arbetar du i 3, 4 eller 5-skift.
  • Riggning av CNC-maskiner
  • Arbete med skärande bearbetning med 4 och 5-axliga maskiner
  • Kontrollmätningar med hjälp av ritningar och handburna mätinstrument
  • Bidra med idéer kring Scanias förbättringsarbete
Formell kompetens
  • Erfarenhet och/eller utbildning inom CNC (dock ej äldre än 5 år)
  • Erfarenhet av skärande bearbetning främst svarv och/eller fräs
  • God svenska i tal och skrift
  • Möjlighet att arbeta 3, 4 eller 5-skift
  • God datorvana
Personliga egenskaper

Vi söker dig som är lättlärd, driven och motiverad till att utveckla ditt eget och teamets arbete samt bidra till ständiga förbättringar. Vi tror också att du är en lagspelare med stort tekniskt intresse. Vidare tycker du om att hjälpa och samarbeta med andra, du prioriterar kundens behov och är bekväm med att tillhöra en serviceorganisation. Service, ägandeskap, kompetens och proaktivitet är fyra starka ledord på företaget, med stort eget ansvar som nyckel till framgång.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare/Heltid/Södetälje

Tillträdesdag

Omgående / enligt överenskommelse
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 juni

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.