Storföretag i Södertälje söker CNC-operatörer

Om jobbet

Om företaget

Vi söker nu för kunds räkning CNC- operatörer till Södertälje. Du kommer vara anställd hos kunden som provanställd i 6 månader för att sedan bli tillsvidareanställd. Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta med skärandebearbetning.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär tillverkning av detaljer till växellådor, motorer och axlar inom fordonsindustrin. Du kommer att använda olika styrsystem som Fanuc och Siemens. Vidare arbetar du i skriftformer som 2-skift, 3-skift- 4-skift, 5-skift eller nattskift.

Formell kompetens

Krav
Erfarenhet och/eller utbildning inom CNC
Erfarenhet av skärandebearbetning
God svenska och engelska
Möjlighet att arbeta i Södertälje

Merit
Erfarenhet från fordonsindustrin
Grönt certifikat inom CNC

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är lättlärd och är motiverad att utveckla både ditt eget arbete men även ständiga förbättringar som kan underlätta för dina kollegor. Vi tror också att du är en lagspelare med stort tekniskt intresse. Vidare tycker du om att hjälpa och samarbeta med andra, du prioriterar kundens behov och är bekväm med att tillhöra en serviceorganisation. Service, ägandeskap, kompetens och proaktivitet är fyra starka ledord på företaget, med stort eget ansvar som nyckel till framgång.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare/Heltid/Södetälje

Tillträdesdag

Omgående
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.