Storbank söker dig som älskar service

SW · Administration · Igår

Om jobbet

Är du en person med servicekänsla och älskar mötet med andra människor? Har du tidigare erfarenhet av service och vill utvecklas inom bank och finans? Då kan detta vara jobbet för dig!

SW söker flera kundservicemedarbetare/kassapersonal till spännande uppdrag hos vår kund som är en storbank. Vi söker nu serviceinriktade och engagerade medarbetare som främst kommer att möta och serva de kunder som besöker kontoren. Banken söker nu medarbetare till kontoren i innerstan, norrort, västerort och söderort. Tjänsten är tillträde omgående och initialt 6 månader med stor chans till förlängning eller överrekrytering till kund. Den här tjänsten passar dig som har en ambition att bli privatrådgivare och vill utvecklas inom banken.

Vem är du?
Vi söker dig som vill få mer erfarenhet inom bank och finans och ser det som en spännande utmaning att vara kundtjänstansvarig på kontoret. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att möta och serva de kunder som besöker kontoren eller kontaktar banken vi mejl och telefon. Arbetet innebär även att självständigt sköta kassa- och kundtjänstrutinerna, vara ansvarig för lokalen och hantera enklare privatärenden. För att passa rollen som kundservicemedarbetare är du intresserad av kundmöten och affärer. Du är en utpräglad servicemänniska och sätter alltid kunden i första hand.

Kvalifikationer
Vi tror att du redan idag jobbar eller har jobbat med liknande arbetsuppgifter, gärna på kontor. Du har hög social kompetens och god kommunikationsförmåga. Du är lyhörd och duktig på att bemöta olika personligheter och att anpassa budskapet efter mottagaren. Stor vikt läggs även vid din personlighet då det är viktigt att du har en positiv attityd, god samarbetsförmåga och helt enkelt gillar att ha kul på jobbet. Sammantaget söker vi dig med hög servicenivå och en härlig inställning!

Har du SwedSec-licens är det också meriterande. Det är viktigt att du är flytande i Engelska och svenska, i både tal och skrift.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin, 08-407 55 70.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Igår

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!