Stockholmshem söker medarbetare till Internservice

Stockholmshem · Transport & Logistik · Sista dagen!

Om jobbet

Internservice är en del av Stockholmshems kundserviceenhet och ansvarar för all in- och utgående post samt gods och inköp av varor. Internservice ansvarar också för iordningställande och dagligt underhåll av huvudkontorets lokaler samt för kontakter med entreprenörer och leverantörer.

Ditt uppdrag
Vi söker dig som tillsammans med enhetens chef samt två kollegor vill vara med och utveckla verksamheten såväl internt gentemot organisationen som externt mot leverantörer och entreprenörer.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande jobb med stort utrymme för engagemang och utvecklingsmöjligheter i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Posthantering samt hantering av REK och paket
 • Beställning av kontorsmaterial samt ansvar för förråd
 • Ansvar för kontakter med entreprenör gällande huvudkontorets skötsel
 • Ansvar för mötesrum och tillhörande teknisk utrustning
 • Fakturakontering
 • Varumottagning
 • Budkörning
 • Lampbyten samt enklare fastighetsskötsel
 • Ansvara för interna flyttar
 • Flytt och inkoppling av teknisk utrustning
 • Samordnare av skötselavtal
 • Hantering av företagets bilpool
Vem är du?
Du har minst gymnasieutbildning samt tidigare erfarenhet av facility management och entreprenörskontakter, exempelvis som konferensvärd eller liknande. Du har också vana av att lösa enklare tekniska problem samt viss erfarenhet av fastighetsskötsel. Tjänsten kräver att du klarar av tunga lyft och har körkort.

Som person är du serviceinriktad, tillsmötesgående, kommunikativ och anstränger dig för att leverera lösningar. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du är också strukturerad och planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tycker om att samarbeta med andra, behåller ditt lugn i pressade situationer och fokuserar på rätt saker. Du motiveras av att hjälpa andra, lösa problem och utveckla verksamheten på ett affärsmässigt sätt. Vi lägger storvikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Gallego Holmström, enhetschef Internservice, 08-508 39 470. Har du frågor kring rekryteringsprocessen kan du kontakta Malin Ehn, HR, tel. 08-508 39 123. Facklig representant för Vision är Anders Dahlgren tel. 08-508 39 216.

Välkommen med din ansökan med meritförteckning via vårt rekryteringssystem som du når genom länken nedan,

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Stockholmshem tillämpar 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdag är den 23 oktober 2016 men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Stockholmshems målsättning är att spegla mångfalden i staden och vi ser gärna sökande med olika erfarenheter och bakgrund.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Lager
Inköp
Kontakt

Ring Sara Gallego Holmström, 08-508 39 470

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Stockholmshem är ett av landets största bostadsföretag. I våra över 26 000 lägenheter bor drygt 50 000 stockholmare - lika många som i en medelstor stad. Vi har dessutom drygt 3 500 lokaler. I över 75 år har vi byggt och förvaltat hem åt nya, gamla och unga stockholmare. Vårt arbete utgår från våra kunder - hyresgästerna - och syftar till att erbjuda ett välkomnande, bekvämt och tryggt boende - varje dag.

Vi är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Stockholms stad och ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB. Antalet anställda är drygt 300 personer.