Stockholms roligaste jobb!

Om jobbet

Vi är nu inne i en expansionsfas och söker dig som vill jobba med eventförsäljning.
Face2face jobbar med flera stora uppdragsgivare och driver olika projekt och genomför försäljningskampanjer på uppdrag från några av världens starkaste varumärken. Våra kampanjer skapar mätbara resultat och genererar i word-of-mouth. Vi finns idag på en bred internationell marknad med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Helsingfors, Zürich, Bryssel och New York. Byrån grundades i Norge 1999 och startade i Sverige år 2003.

Som eventsäljare i Face2face kommer ni att personligen möta kunder och utföra försäljningsaktiviteter på utvalda marknadsplatser som köpcentrum, gallerier, butiker, mässor och events med mera.

Vi har inget krav på tidigare erfarenhet av försäljning då ni kommer att genomgå säljutbildning och upplärning. Ni får även individuell coachning, feedback och uppföljning av våra duktiga ledare och medarbetare. Som säljare i Face2face blir ni en del av ett engagerat team med stort driv. Du blir samt en del av vår unga och energiska arbetsmiljö. Vi anser att med rätt driv och inställning kan man gå hur långt som helst.

Din profil:
  • Utåtriktad med positiv inställning
  • Lärovillig och engagerad
  • Målinriktad och driven
  • Motiveras av att tjäna pengar och personlig utveckling
För att trivas i rollen ser vi även att du är orädd och social och hela tiden tänker framåt. Är du dessutom en person som gillar att jobba på en energifull arbetsplats där egen utveckling värderas då är du rätt person för oss. Vi ser mer till din personlighet än vad du gjort tidigare så tveka inte att skicka in din ansökan till oss redan idag. Urval och intervjuer kommer ske löpande.

Birger Jarlsgatan 25, 11145 Stockholm, Sweden, tel: (+46) 8 612 51 81, web: www.face2face.se
Jobbfakta
Ort
Nacka
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget


Hitta hit

Visa var