Stockholm Live söker servicedrivna trafikvärdar!

Om jobbet

Är du intresserad av att få bidra med service i världsklass på Skandinaviens största evenemangsområde? Vi söker dig som är ansvarsfull, har skinn på näsan och brinner för att arbeta lösningsfokuserat! Tycker du detta låter intressant läs mer om tjänsten i annonsen och skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work Instajobs söker för Stockholm Lives räkning servicedrivna trafikvärdar som kan börja arbeta omgående. Stockholm Live driver Skandinaviens största evenemangsområde med arenorna Tele2 Arena, Ericsson Globe, Hovet, Annexet samt världsattraktionen SkyView.

Arbetsuppgifter

Som trafikvärd kommer du att ansvara för logistiken av trafikflödet i samband med evenemang. Arbetet är beläget utomhus och du kommer att arbeta målinriktat med att hänvisa trafiken i rätt riktning. Ditt arbete är utåtriktat med att bemöta gäster, besvara frågor och finnas till hands om gästerna behöver hjälp. Som trafikvärd kommer du att arbeta lösningsfokuserat och målinriktat med säkerhet i centrum. Du kommer här att ha ett gott samarbete med polis och ordningsvakter för att lösa logistiska trafikproblem.

Vi söker dig som
  • Arbetat inom branschen tidigare eller som vill ta dig an en utmanande och ansvarsfull roll.
  • Du talar god svenska och engelska samt gillar att arbeta lösningsfokuserat.
  • Har en annan huvudsaklig syssla på minst 50 %.
Som trafikvärd kommer du att få god kännedom om arenaområdets olika delar, vetskap om aktuella parkeringsmöjligheter samt regler, eventuella avstängningar och arrangörens olika rättigheter. Du bör vara ansvarsfull och ha en god känsla för service. I stressade situationer agerar du lugnt och är bra på att prioritera och fokusera på rätt saker. Som person är du en problemlösare, har skinn på näsan och är inte rädd för att ta dig an olika situationer. En trafikvärd har alltid fokus på service och säkerhet.

Det är meriterande om du har arbetat inom branschen tidigare.
Jobbfakta
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

  • Start: Slutet av november
  • Omfattning: Deltid vardag och helg. Arbetspassen kan variera under både dag- och kvällstid beroende på evenemangen som äger rum.
  • Lön: Timbaserad lön
  • Placering: Stockholm Live
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work Instajobs och Stockholm Live önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till stockholmlive@instajobs.com

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work Instajobs och arbeta som konsult hos Stockholm Live. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stockholmlive@instajobs.com under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där! Som deltidskonsult på Academic Work Instajobs blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Information om företaget

Stockholm Live driver Skandinaviens största evenemangsområde med de fyra arenorna Ericsson Globe, Annexet, Hovet och Tele2 Arena samt världsattraktionen SkyView. Varje år besöker närmare 2 miljoner människor 300 idrotts- och underhållningsevenemang på vårt område. Några av Sveriges främsta idrottslag har även sin hemmaarena hos oss - Hammarby Fotboll och Djurgården Fotboll på Tele2 Arena samt AIK Hockey och Djurgården Hockey på Hovet. Stockholm Live är en del av AEG, Anschutz Entertainment Group, ett världsledande företag inom idrotts- och underhållningsevenemang med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information, se Stockholm Live