Kundtjänstmedarbetare till internationella Pitney Bowes!

Om jobbet

Är du initiativtagande och tycker om att arbeta serviceinriktat? Vill du ha en spännande roll där du arbetar mot en nordisk marknad och få värdefull erfarenhet från ett företag som befinner sig i en förändringsprocess? Vill du få in en fot på ett internationellt företag? Då är detta din chans att vara en viktig del av en organisation som ligger i framkant med deras tekniska lösning.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning två kundtjänstmedarbetare till internationella Pitney Bowes Client Service-avdelning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Tjänsten är ett bemanningsuppdrag där du kommer bli anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Pitney Bowes under den här projekttiden.

Arbetsuppgifter

Det här är en kvalificerad kundtjänstroll där du kommer vara den första kontakten med inringande kunder vilket är anledningen till att kundrelationen och en hög servicenivå är viktigt. Du kommer att ta emot inkommande samtal från den svenska marknaden, ibland även från Norge och Danmark, där målet är att så långt som möjligt kunna besvara kundernas frågor och annars koppla samtalet vidare till rätt person i organisationen. Du kommer även att arbeta administrativt i samband med samtalen.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot inkommande samtal från kunder och besvara frågor
 • Koppla samtal vidare till rätt person eller funktion i organisationen
 • Sköta administration kring samtalen
 • Sköta administration kring kundfakturor och eventuella avtal
Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta effektivt i en organisation där det händer mycket eftersom organisationen just nu genomgår en stor förändring. Tjänsten inleds med en gedigen introduktion där det kommer ges förutsättningar att ge god service och hjälpa kunderna i deras ärenden. Introduktionen kommer att hållas av kollegor och den stöttande teamchefen Mari som är mycket uppskattad av våra konsulter som jobbar där i dagsläget.

Vi söker dig som
 • Har minst 1 års erfarenhet av att ha arbetat med kundsupport via telefon och mail tidigare
 • Har mycket god förståelse för det svenska språket i såväl tal som skrift då dina huvuduppgifter kommer att innebära kundservice på svenska
 • Har minst fullgjord gymnasial utbildning
 • Har god förståelse i det engelska språket i tal och skrift
 • Känner dig bekväm med att prata med personer från Norge och Danmark
Det är meriterande om du:

* Talar danska eller norska men detta är inte krav

För att lyckas i rollen som kundtjänstmedarbetare är det viktigt att du är beslutsfattande, och således på ett självständigt sätt kan fatta egna beslut. Vidare tar du gärna egna initiativ i ditt arbete samtidigt som du är flexibel som person. Du är en glad och positiv person som trivs med att arbeta i en organisation som förändras och trivs även med ett högt arbetstempo. Vi ser att du är strukturerad för att på bästa sätt klara av arbetsuppgifterna.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, bemanning 3 månader
 • Placering: Sollentuna, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

52 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

Pitney Bowes är ett amerikanskt företag med huvudkontor i Stanford, Connecticut, USA. Företaget bildades 1920 av Arthur Pitney och Walter Bowes. De lanserade en idé om en maskin som frankerade brev i stället för att använda frimärken. Idag är Pitney Bowes världsledande inom området integrerade post- och dokumentlösningar. Vi omsätter 6,1 miljarder USD och finns med ca.16 000 anställda i 130 länder. I Sverige har vi funnits sedan 1974 och har ca 130 anställda. Huvudkontoret finns i Häggvik, Sollentuna och vi har filialkontor i Göteborg, Malmö och Örebro.