Statistiker till internationellt bolag!

Framtiden · Administration · 31 dec

Om jobbet

Är du statistiker, framåt som person och gillar nya utmaningar? Då är detta tjänsten för dig! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter

Som statistiker hos vår kund kommer du få möjlighet att arbete i en konsultmiljö med samhällsfrågor. Du kommer jobba med frågeställningar inom exempelvis tillväxtfrågor, bostäder, befolkningsprognoser och demografi, näringslivsutveckling, arbetsmarknad, skola och utbildning, vård och omsorg. De analys - och statistiktjänster du som statistiker kommer leverera riktar sig till beslutsfattare, främst inom offentliga sektorn. Vår kund förutsätter att du inspireras av att driva ditt arbete i nära samarbete och dialog med kunder. Hos vår kund kommer du har möjlighet att utvecklas och skapa en karriär i omväxlande och dynamisk miljö.

Din profil

För att lyckas i rollen krävs det att du:
  • Högskoleexamen inom statistik
  • SAS- analysprogram för statistik
Meriterande:
  • Erfarenhet inom kommunal eller offentlig förvaltning
  • Programmering eller databaskunskaper.
Du behöver vara ansvarsfull och noggrann. Vidare behöver du vara samhällsintresserad, ha ett helhetsperspektiv och vara kundfokuserad. Vår kund har en öppen och prestigelös atmosfär och tycker det är viktigt att ha en god trivsel jobbet.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse.
Plats: Stockholm.
Omfattning: Heltid.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Kristin Mörth, 0723019559

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Vår kund är ett internationellt företag och experter på samhällsanalys med brett fokus inom bland annat välfärdsfrågor, demografi, stadsplanering, trafikutformning, regional utveckling och infrastrukturfrågor. För att skapa grunden till ett fungerande och inkluderande samhälle är detta områden som vår kund arbetar med.

Hos vår kund får du som medarbetare goda möjligheter till utveckling. Du kommer att vara en del i ett glatt team av medarbetare där man värdesätter trivsel, engagemang och ansvar.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.