Statistiker till IC Quality

Om jobbet

Vi söker en statistiker för start i mitten av december. Du är i början av din karriär eller i slutet av dina studier och vill utmanas och utvecklas i din roll som statistiker. Hos IC Quality tillhör du en organisation vars uppdrag är att underlätta för vårdgivare att ta tillvara på den ovärderliga tillgång som patienter utgör i utvecklingen av vården. Är detta början på din karriär? Skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för IC Qualitys räkning en statistiker som studerat statistik på avancerad nivå. Du kan nyligen ha tagit examen och söker ett heltidsjobb eller vara i slutfasen av dina studier och då arbeta på minst halvtid. Du kommer vara en viktig länk i IC Qualitys arbete att stötta vårdgivare med insamling av data, analys och praktisk tillämpning för att tillföra värde till patientdriven verksamhetsutveckling.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och IC Qualitys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos IC Quality. Intentionen på sikt är att du kommer anställas direkt av IC Quality, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som statistiker kommer du tillhöra ett team på tre personer på analysavdelningen där både juniora och seniora roller samarbetar. Du kommer till exempel att arbeta med utformningen av enkätundersökningar genom att bestämma och göra urval och utforma frågeformuleringar och svarsalternativ. Du kommer vidare analysera, bearbeta och sammanställa avancerad data.

Till din hjälp har du dina kollegor som stöd och du kommer att få möjlighet att göra research och läsa in dig på tidigare forskning inom området för att kontinuerligt vidareutveckla din kunskap.

Tjänsten passar dig som studerat statistik på avancerad nivå eller fortfarande studerar och har möjlighet att kombinera dina studier med arbete på minst halvtid hos IC Quality under hösten för att därefter fortsätta på heltid.

Vi söker dig som
  • Studerat statistik på avancerad nivå alternativt är i slutet på dina studier
  • Har erfarenhet av enkätutformning och omfattande analys av kvantitativ data
  • Har goda kunskaper i Excel
  • En stor fördel är om du har kunskap i program som R och programmeringsspråket Python
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska
Som person värnar du om ett gott samarbete då du kommer att arbeta tätt tillsammans med kollegorna i ditt team. Du är analytiskt lagd och har förmågan att se samband och dra slutsatser grundade på fakta för att på bästa sätt lyckas i ditt arbete. Vidare lägger du stor vikt i att noggrant ta dig an dina arbetsuppgifter.

Övrig information
  • Start: I slutet av november
  • Omfattning: Heltid eller minst 50% om du kombinerar arbetet med dina studier. På sikt finns chans till överrekrytering
  • Placering: Hötorget
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget

IC Quality är ett företag som genomför verksamhetsutveckling genom faktabaserad konsulting. De erbjuder stöd genom medarbetarundersökningar, kundundersökningar och konsulttjänster - från undersökning till konkreta utvecklingsinsatser. Tillsammans med sina kunder skapar IC Quality attraktiva arbetsgivare!

Kontoret ligger centralt på Sveavägen i Stockholm i fina lokaler och du kommer vara del av ett team där du utmanas och utvecklas tillsammans med dina kollegor.