Statist - Extrajobb. Programledare/gäster/statister sökes till studioproduktion på Xenter...

Om jobbet

Hej!

Just nu söker ett studioteam på Xenters yrkeshögskola:
  • En programledare
  • Två Gäster
  • Två Statister
Detta är till en studioproduktion som kommer sändas live på webben den 4/11, med sändningsstart kl 14.00. Programmet kommer handla om unga talanger som vill etablera sig inom musik, nöje och underhållning.

Två statister kommer behövas på generalrepetitionen torsdagen den 3/11 mellan kl 10.00-15.00.

Under sändningsdagen den 4/11 mellan kl 12.00 - 15.30 kommer vi att behöva en programledare och två gäster. Vad som förväntas av respektive är följande.

Programledare: Du ska vara intresserad av programledarrollen och veta vad en programledare har för arbetsuppgifter. Du ska kunna hålla ett flytande samtal med gästerna i 30 min och kunna presentera inslag under programmets gång. Du kommer ha förutbestämda frågor men du måste kunna spinna vidare på dem om situationen kräver det.

Gäster: Ni strävar eller har strävat efter att försöka leva på eran kreativitet inom nöjes och underhållningsbranschen. Ni ser med andra ord ert kreativa intresse som ett yrke och kommer därför bli intervjuade om hur den branschen ser ut för er del.

Ni kommer bli sminkade av sminköser för sättning av bl.a. ljus.

Eftersom detta är en produktion i utbildningssyfte kan vi inte erbjuda någon ersättning, men ni får tillgång till det inspelade materialet efteråt som ni exempelvis kan använda till ert CV etc.

Vi väljer ut folk löpande så hör av er snarast!

Hälsningar
Fredrik Rantala, redaktör

Yrkeskategori: Statist, deltid.
Län: Stockholms

Statist.se - Bli medlem gratis!
Sveriges största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Extrajobb
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Media, Kultur & Design
Underkategori
Film, TV, Radio & Multimedia
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 okt

Om företaget

Nordens största castingsajt för statister, skådespelare, artister, modeller, sångare, dansare, eventpersonal och crew! Över 3000 nya jobb varje månad! Här letar rollsättare, produktionsbolag och reklambyråer varje dag efter medverkande till TV-, film- reklam och teaterproduktioner.